Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 12. 2016,
7.50

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial elektrika Telekom Slovenije elektrika Telekoma Slovenije stroški

Ponedeljek, 26. 12. 2016, 7.50

2 meseca, 1 teden

Kako bo družina Košir v enem letu privarčevala lahko tudi več kot 150 evrov?

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock

Družina | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Štiričlanska družina iz Ljubljane je našla način, kako lahko v enem letu privarčuje lahko tudi več kot 150 evrov. S tem denarjem si bodo prihodnje leto privoščili enodnevni izlet na Dunaj. Vas zanima, kako jim je uspelo?

Koširjevi so zelo aktivna štiričlanska družina. Čez teden so v šoli, v službi in na različnih popoldanskih dejavnostih, ko so doma, pa si privoščijo popolno sprostitev, tudi ob napravah, ki jim zapolnijo in dopolnijo dan.

Ko se dom spremeni v zabavno izkušnjo

Koširjevi so redni uporabniki različnih sodobnih tehnoloških pripomočkov, zelo radi sledijo novostim na trgu, zato v svoj dom sprejmejo samo najbolj inovativne rešitve.

Že pred časom so postali naročniki paketa Modri pri Telekomu Slovenije, saj jim ponuja odlično izkušnjo z brezskrbno mobilno telefonijo, vrhunsko televizijo, hiter internet in fiksno telefonijo, vse v enem paketu.

Tablica | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Koširjevi so navezani na svoja rutinska opravila, veliko jim pomeni, da imajo doma vse pri roki, da so njihove naprave preproste in praktične. Sprostitev ob naprednih elektronskih napravah je navada, ki jih zabava, izobražuje in povezuje.

Zavedajo se, koliko električne energije porabijo, zato so se začeli ozirati k pametnejšim rešitvam. Paket Modri jim je ponudil celovito rešitev, k storitvam za dom pa so pozneje dodali tudi elektriko. Že po hitrem informativnem izračunu je bilo Koširjevim jasno, da je najbolj modro takoj povezati vse storitve za dom.

Že po prvem informativnem izračunu so spoznali, da je elektrika Telekoma Slovenije v povezavi s preostalimi storitvami za dom prava izbira za njihove potrebe, saj omogoča:

– tudi več kot 150 evrov prihranka v prvem letu,

– preglednost vseh stroškov za dom na eni položnici,

akcijsko ceno elektrike 6 mesecev,

– izjemno ugodno redno ceno elektrike,

– hitro menjavo: prek televizije (programsko mesto 9 ali v meniju Moj TV), spleta ali s klicem na 080 8000.

Kako so si zagotovili najmanj 150 evrov prihranka?

Ker so že naročniki paketa Modri, ki so mu dodali še elektriko, in ker imajo skupni račun za vse storitve, so jih pri Telekomu Slovenije nagradili s posebnimi ugodnostmi:

- en mesec: do 40 evrov popusta na mesečni račun za elektriko,

- vse leto: 1 evro popusta vsak mesec (skupaj 12 evrov letno) na naročnino paketa Modri,

- akcijska cena elektrike za prvih šest mesecev, pri čemer so kot povprečni porabniki elektrike prihranili 61,5 evra,

- akcijski popust na naročnino paketa Modri: 6 mesecev po 6 evrov popusta (skupaj 36 evrov),

- dodatno so prihranili še več kot 4 evre v enem letu pri bančnih provizijah, ker imajo skupni račun za vse storitve in s tem samo eno položnico mesečno.

Ker so Koširjevi že naročniki paketa Modri pri Telekomu Slovenije, je bilo naročilo elektrike preprosto: vse so uredili kar prek televizije, in sicer na programskem mestu 9, kjer so samo v nekaj korakih naročili elektriko pri Telekomu Slovenije.

deklica, prazniki | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

S privarčevanim denarjem bodo raziskali adventni Dunaj

S 150 evri bodo uresničili dolgoletno željo in si privoščili pristno odkrivanje prazničnega Dunaja. Brezskrbnost, ki jim jo ponuja celovita ponudba Telekoma Slovenije, je spodbudila tudi njihove prijatelje, ki so že preklopili na elektriko Telekoma Slovenije. Kako pa bi vi izkoristili 150 evrov?

Ne spreglejte