SiolNET. Digisvet Tehnik
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

YouTuber dokazal, da je Nokia 5 precej vzdržljiva

0

termometer

Priljubljeni YouTuber Zack (kanal JerryRigEverything), ki je do danes preizkusil vzdržljivost številnih mobitelov, je tokrat preveril, kako dobro se praskam, ukrivljanju in še kakšnemu neželenemu zunanjemu vplivu upira mobitel Nokia 5.

Nokia 5 je pametni telefon za uporabnike, ki želijo uporaben in obenem ne predrag pametni telefon. Spada namreč v spodnji srednji cenovni razred. Nokia 5 je pametni telefon za uporabnike, ki želijo uporaben in obenem ne predrag pametni telefon. Spada namreč v spodnji srednji cenovni razred. Foto: HMD Global

Zack je s svojim novim testom dokazal, da je Nokia 5 precej vzdržljiv mobitel. Kot boste lahko videli v njegovem spodnjem videu, se steklo na sprednji strani Nokie 5 zelo solidno bori proti praskam. Še bolj pa navdušuje trdnost mobitela. Zackov test je dokazal, da je Nokio 5 s prostimi rokami skoraj nemogoče ukriviti. K dobri trdnosti je v največji meri pripomoglo aluminijasto ohišje.

Zack ni preizkušal, kako odporna je Nokia 5 na padce, je pa pokazal, da ima mobitel na zgornjem in spodnjem delu ter v kotih plastiko. Ta plastika bi lahko do neke mere ublažila padce. Vseeno pa uporabnikom tega mobitela priporočamo uporabo ovitka.

Celoten Zackov test si lahko pogledate spodaj:

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin