SiolNET. Digisvet Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

SiOL Beta klub prejel nagrado za komunikacijsko odličnost

1

termometer

Nagrado IABC-ja Emerald award of Excellence 2013 so mu podelili v kategoriji odnosi s strankami, so sporočili iz Telekoma Slovenije.

Za nagrado regionalnega dela mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev IABC (International Association of Business Communicators) se potegujejo projekti iz vse Evrope, Afrike in Bližnjega vzhoda (regija EMEA – Europe, Middle East, Africa).

Nagrajeni SiOL Beta klub je še vedno v tekmi tudi za nagrado Gold Quill (zlato pero), ki jo IABC podeljuje na svetovni ravni programom in projektom, ki izpolnjujejo najvišje zahteve strokovnosti in profesionalnosti, so še sporočili iz nacionalnega telekomunikacijskega operaterja. Kako deluje SiOL Beta klub? Prek spletnega mesta SiOL Beta klub Telekom Slovenije vsem zainteresiranim, ne samo svojim uporabnikom, ponuja možnost preizkušanja novih storitev blagovne znamke SiOL, še preden te postanejo del komercialne ponudbe. Predstavljene so tako storitve, katerih preizkus poteka, kakor tudi tiste, katerih preizkušanje je končano, in tiste, ki bodo šele na vrsti za preizkušanje.

Spletno mesto SiOL Beta klub ni le prijavno mesto za možnost preizkušanja, temveč tudi mesto, kjer se zbirajo mnenja in izkušnje preizkuševalcev. Poročila uporabnikov uredniki namreč pregledajo in nato tudi objavijo.

Dostop do spletnega mesta SiOL Beta klub je omogočen vsem z uporabniškim imenom in geslom za portal Moj Telekom.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin