SiolNET. Digisvet Novice
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Zdaj tudi za uporabnike Applovih mobilnih naprav

Preprosti nakupi Applovih vsebin in storitev za mobilne naročnike Telekoma Slovenije

0,08

termometer

iPhone Apple
Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko prek mesečnega računa poravnajo nakupe vsebin in storitev družbe Apple, ki so na voljo v spletnih trgovinah in storitvah App Store, Apple Music, Apple TV+, Apple Books in iCloud. Foto: Reuters

Po tem, ko je Telekom Slovenije že pred časom svojim naročnikom mobilne telefonije omogočil plačilo vsebin in storitev v Googlovi trgovini Play Store prek svojega mesečnega računa, so zdaj to možnost dobili tudi uporabniki iphonov, ipadov in drugih Applovih naprav.

Nov način plačevanja je omogočen vsem naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije, ki v svoji napravi uporabljajo Apple ID. Tako je možno plačati vsebine in storitev družbe Apple, ki so na voljo v spletnih trgovinah in storitvah App Store, Apple Music, Apple TV+, Apple Books in iCloud.

Po aktivaciji takoj za vse Applove naprave

Pred prvim tovrstnim plačilom je potrebno v nastavitvah računa v mobilni napravi iPhone, iPad, iPod touch, Mac ali v aplikaciji iTunes na osebnem računalniku kot način plačila izbrati Mobile Phone, po uspešno opravljeni aktivaciji je takoj in le z enim dotikom omogočen preprost nakup s katerekoli naprave Apple.

Znesek nakupa bo uporabnik poravnal z naslednjim mesečnim računom mobilnih storitev Telekoma Slovenije, so pojasnili pri največjem slovenskem telekomunikacijskem operaterju.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin