Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Torek,
14. 3. 2017,
9.02

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,60

Natisni članek

Donald Trump Kellyanne Conway vohunjenje

Torek, 14. 3. 2017, 9.02

6 let, 7 mesecev

Neverjetno, kakšna cvetka je ušla svetovalki Donalda Trumpa #video

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,60

Kellyanne Conway, desna roka novega predsednika ZDA Donalda Trumpa, je med televizijskim intervjujem sogovorniku naštela različne načine, kako lahko vlada za nekom vohuni v njegovem lastnem domu. Po njenem mnenju se lahko v kamero spremeni tudi mikrovalovna pečica.

Kellyanne Conway | Foto: Reuters Kellyanne Conway Foto: Reuters

Posnetek Kellyanne Conway, ki se z novinarjem pogovarja o nedavnem razkritju prisluškovanja obveščevalne agencije Cia, je takoj postal internetna uspešnica:

Na vprašanje, ali verjame, da so prisluškovali Donaldu Trumpu, preden je bil izvoljen za predsednika ZDA, je Conwayeva odgovorila: "Danes je veliko načinov, kako nekomu prisluškovati. Telefon se lahko spremeni v prisluškovalno napravo, pa tudi TV-zaslon. Potem so tu še mikrovalovne pečice, ki se spremenijo v kamere ..."

Nihče na spletu ne ve, kaj točno je Conwayeva mislila z mikrovalovnimi pečicami. Je morda govorila o mikrovalovnih kamerah, ki lahko vidijo skozi stene, ali o pametni pečici June, ki ima v notranjosti kamero za opazovanje hrane med kuhanjem? Malo verjetno, menijo pri tehnološkem mediju Mashable.

Nekaj dni pred cvetko Kellyanne Conway je duhoviti ameriški televizijski voditelj Stephen Colbert (desno) nekdanjega direktorja obveščevalne agencije Cia Michaela Haydena (levo) vprašal, ali ga lahko poslušajo prek mikrovalovne pečice. Ne, se je zasmejal Hayden. Kliknite na fotografijo za celoten videoposnetek.  | Foto: YouTube Nekaj dni pred cvetko Kellyanne Conway je duhoviti ameriški televizijski voditelj Stephen Colbert (desno) nekdanjega direktorja obveščevalne agencije Cia Michaela Haydena (levo) vprašal, ali ga lahko poslušajo prek mikrovalovne pečice. Ne, se je zasmejal Hayden. Kliknite na fotografijo za celoten videoposnetek. Foto: YouTube

Conwayeva je medtem za medij CNN že povedala, da "seveda ne mislim, da za tabo lahko vohuni mikrovalovna pečica".

A to ni bilo prvič, da je svetovalka Donalda Trumpa ustrelila kozla, potem pa izjavo vzela nazaj. Pred malce več kot enim mesecem je aretacijo dveh oseb z Bližnjega vzhoda označila za pokol in teroristični napad.

Ne spreglejte