SiolNET. Digisvet Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na pomoč, iščem popolne kavbojke!

3

termometer

Kolikokrat ste že naleteli na težavo v trgovini, ko niste vedeli, katera je vaša konfekcijska številka? Zmeda v trgovinah je pogosta, saj imajo znamke različne konfekcijske številke.

Skoraj vsaka ženska se je že spopadla s težavo v trgovini, ko ni mogla ugotoviti, katera je njena konfekcijska številka, saj se te med proizvajalci precej razlikujejo. Nekatere se pogumno podajo v iskanje svoje številke in poskusijo več različnih številk, marsikatero pa že misel na večkratno oblačenje in slačenje odvrne. Da se to ne bi ponavljalo, predvsem pa da bi olajšali nakupovanje nežnejšemu spolu, so nekatere trgovine na Manhattnu in drugod vgradile poseben aparat, imenovan Me-Ality. Poleg Me-Ality obstaja sicer še nekaj start-up poskusov s podobnim ciljem, kot na primer TrueFit in Clothes House.

Stranka stopi vanj, po od 10- do 15-sekundnem skeniranju pa čudežni aparat izreče čarobno besedo – konfekcijsko številko. Poleg številke priporoči tudi znamko in model hlač glede na stil in mere. Poleg tega, da razkrije konfekcijsko številko, je aparat hkrati tudi popoln svetovalec pri nakupovanju. Storitev je popolnoma brezplačna.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin