SiolNET. Avtomoto Promet
0,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zastoji na primorski avtocesti in večurne čakalne dobe na mejnih prehodih

0,88

termometer

Zastoj primorska avtocesta
Foto: STA

Prometnoinformacijski center za državne ceste poroča o gneči na cestah. Zaradi prometne nesreče je večkilometrski zastoj na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko v smeri Kopra. Dolge kolone so tudi na mejnih prehodih s Hrvaško, tri ure vozniki čakajo za izstop na prehodu Dobovec, več kot dve uri pa na prehodih Jelšane, Dragonja in Starod.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je občasno zaprta pomurska avtocesta med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Vučjo vasjo proti Murski Soboti. Gneča in zastoji so na gorenjski avtocesti med Naklim in Podtaborom proti Avstriji, okoli 12-kilometrski zastoj pred predorom Karavanke iz Avstrije proti Sloveniji, zato predor občasno zapirajo, piše STA.

Gneča je tudi na cesti Lesce-Bled, zaradi mejne kontrole pa občasno zapirajo predor Ljubelj proti Sloveniji.

Za poletno soboto pričakovana gneča je tudi na mejnih prehodih s Hrvaško. Okoli tri ure vozniki za izstop čakajo na mejnem prehodu Dobovec, več kot dve uri pa na mejnih prehodih Jelšane, Dragonja in Starod. Okoli dve uri čakajo na Sočergi.

Za vstop v državo vozniki od ene do dve uri čakajo na mejnih prehodih Dragonja, Sočerga in Sečovlje, do eno uro pa na Jelšanah in Starodu, še piše STA.

Hrvaška, morje Trendi Manjši mejni prehodi s Hrvaško, kjer najbrž niti ob največji prometni konici ne boste čakali več ur

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin