SiolNET. Avtomoto Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tovornjakarski silak volvo FMX v rokah štiriletne deklice: naravnost čez hišo in na streho

0

termometer

Pri Volvu nadaljuje tradicijo videozgodb s katerim predstavljajo svoje tehnične novosti. Daljinsko upravljanje gradbenega težkokategornika serije FMX so zaupali majhni deklici. Test je bil surov.

Mala Sophie vs. Volvo

Švedski inženirji so tokrat v dokaz, da je njihova serija gradbenih tovornjakov FMX dovolj robustna in tehnično dovršena, da zdrži zahtevno delovno okolje, z vsemi pastmi aktivnega gradbišča, kjerkoli na svetu, v ogenj poslali največjega v prej omenjeni seriji.

Kakšen svojevrsten test robustnosti brez zadržkov in skrbi otroške iskrenosti, je moral prestati ta težki tovornjak, si oglejte v obeh videih.

Švedi pa so, roko na srce, izbrali precej posrečen način za predstavitev zmogljivosti tega stroja, pri katerem izpostavljajo čvrsto šasijo, zmogljiv sistem za zagotavljanje oprijema in robustno zaščito vitalnih pogonskih sklopov tovornjaka.

Če na gradbišču zdrži in preživi vozniško zbranost štiriletnega otroka, ki prekipeva od domišljije, potem bo v rokah profesionalnega voznika dolgo zmogel nositi težka bremena.

Sporočilo je vsekakor močno.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin