Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 8. 2016,
14.30

Osveženo pred

2 meseca

Natisni članek

Renault Nissan Slovenija advertorial glasbeni festivali Renault Kadjar Renault Captur

Petek, 12. 8. 2016, 14.30

2 meseca

Renault crossover poletje: kako uživati kot pravi profesionalec?

dubrovnik ajda sitar

Katere so glavne in res nujne sestavine vrhunskega poletja: dober glasbeni festival, pametna izbira sopotnikov, zanesljiv avtomobil in še nekaj namigov z vami delijo štirje znani blogerji, ki poletje preživljajo na glasbenem "road tripu".

Štirje znani blogerji so se odpravili na vrhunski "road trip" na dubrovniški festival CMA, kjer sta jih poleg dobre družbe spremljala zanesljiv sopotnika – Renault Kadjar in Renault Captur.

Obmorski glasbeni festivali, ki obiskovalcem ponujajo številne nepozabne trenutke, ki jih tako radi delimo s prijatelji in sledilci, so odlična priložnost, da se prepustimo glasbenim užitkom in celodnevni zabavi.

Nekaj namigov za brezskrbno uživanje v festivalskih trenutkih:

renault crossover kadjar captur | Foto: Renault Nissan Foto: Renault Nissan

Poskrbimo za vrhunsko potovalno izkušnjo in se na glasbeni festival odpeljimo z dobrim avtomobilom, ki mu lahko zaupamo.

Nekateri festivali so namenjeni točno določenemu glasbenemu žanru, drugi se odlikujejo po raznovrstnem izboru izvajalcev. Pametno je, da si kdaj pa kdaj privoščimo tudi festival, kjer se "izpostavimo" drugačnim glasbenim žanrom.

Med festivalom smo dolge dneve stalno zunaj, zato je nujno, da se na morebitne neizogibne nevšečnosti pripravimo vnaprej.

  1. Dobra zaščita proti soncu je nujna, saj si ne želimo, da bi nam hude opekline prvega dne uničile celoten festival.

  2. Načrtujte, katere skupine si boste ogledali in kdaj boste počivali. Če je med festivalom zelo vroče, ne boste mogli drveti z enega prizorišča na drugega, zato je dobro, da imate čas za sproščanje in regeneracijo.

  3. Ne pozabite na hrano, tudi če ne čutite lakote. Vroče obroke nadomestite s kosmiči, kašastimi nadomestki obrokov in sadjem. Celonočna zabava zahteva veliko energije.

  4. Pijte veliko vode in poskrbite, da boste imeli vedno dovolj zaloge sveže vode.

  1. Toaletna torbica naj bo polna, vendar ne polna ličil in dišečih vodic, tega na festivalu ne boste preveč potrebovali – spakirajte vlažilne robčke, razkužilo in dober dezodorant.

  2. Eksperimentirajte z glasbo in ne z neznanimi substancami. Čeprav ste v množici veselih ljudi, ostanite prisebni.

  3. V prtljagi imejte ročno ali čelno svetilko, da boste na prizorišču lažje krmarili med podobnimi šotori.

  4. Elektronske naprave so ključni pripomočki za poletne trenutke s prijatelji. Ker je polnjenje naprav na terenu velik podvig, imejte s seboj mobilni polnilec.

  5. Poskrbite za avtomobil. V avtomobilu pustite stvari, ki niso občutljive za visoke temperature. Avtomobil je lahko vaše zatočišče v primeru dežja, vetra in podobnih nevšečnosti.

  6. Globoko vdihnite in uživajte, naj vas relativno premagljivo nelagodje ne odvrne od glasbenih in avtomobilističnih užitkov. Če boste prišli pripravljeni, boste z vročino, gnečo, utrujenostjo opravili kot pravi profesionalec.

Blogerji na lovu za #IconicFestivalMoments

renault crossover kadjar captur defected | Foto: Renault Nissan Foto: Renault Nissan

Spremljajte štiri znane blogerje, ki so se odločili, da bodo doživetje poletnih glasbenih festivalov popeljali na višjo raven. Kako je videti glasbeni festival skozi vetrobransko steklo, nam razkrivajo slovenski novinar in bloger Jure Marolt, srbska modna ikona Nadja Jokanović, hrvaška trendsettterka, ki živi v Londonu, Ella Dvornik in zelo priljubljena slovenska modna blogerka Ajda Sitar.

#IconicFestivalMoments: Kako so blogerji uživali v Dubrovniku, kjer je 28. in 29. julija potekal festival CMA

Oglejte si njihove avanture in se prepričajte, da tega, kako in s kakšnim avtomobilom se odpravite takšno na potovanje, ne smete prepustiti naključju.

  • 6 držav v 24 urah in ikonični razgled

renault crossover kadjar captur defected | Foto: Renault Nissan Foto: Renault Nissan

Ajda Sitar: "Naravnost s tople in soparne mehiške obale, prek Londona do Benetk, se je moja pot na Croatia Music Adventures festival vila preko Italije, Slovenije (pozdravljena moja rodna država za eno uro!) in še kar nekaj ur dalje po Hrvaški vse do Dubrovnika. Mehika, Velika Britanija, Italija, Slovenija, Hrvaška in celo delček Bosne pri Neumu – 6 držav, ki sem jih prevozila v manj kot 24ih urah do svojega končnega cilja, prečudovitega dalmatinskega mesta z bogato zgodovino. Tokrat je manjšega Capturja zamenjal njegov večji brat Kadjar, v katerega smo brez težav stlačili dva ogromna kovčka polna ženskih oblek in mehiškega peska, dva manjša (eno ročno prtljago in en mini kovček mojega dragega) ter še celo vrsto (ne)potrebnih reči. Lagala bi, če bi rekla, da pot ni bila naporna, pa vendar je bilo vredno. Nekoliko je pot olajšala tudi Kadjarjeva navigacija, avtomatski menjalnik in tempomat."


renault poletni festivali | Foto:

Ajda Sitar je pri nas zaslovela kot izjemna poznavalka modnih in lepotnih trendov ter notranjega oblikovanja. Njeni zapisi se dotikajo tudi potovanj. Je nekdanja manekenka, bila je tudi mis športa, študira pravo in je velik navdih svojim bralcem. Njen blog se imenuje Ajdas: www.ajdas.com.


Daleč je morje, še dlje pa Dubrovnik

dubrovnik jure | Foto:

Jure Marolt: "Nov avto, nova zgodba. Tokrat zlat s šaltarjem. Čeprav je bil avtomatik svojstvena prijetna izkušnja, mora pravi moški nekaj držati v svoji desni roki med vožnjo. Dobro vem, kako bi to opredelil Freud, ampak to so zgodbe za nek drug čas in prostor. Dubrovnik je nekaj čisto posebnega. Morje je kristalno čisto, staro mestno jedro pa je neskončna plejada čudovitih razgledov in nepozabne arhitekture. Človek se res počuti, kot da je v filmu. To je drugič, kar sem ga obiskal. Prvič sem ga pred nekaj leti, ko nas je na poti iz Črne Gore v Dubrovniku ujel dež, jaz pa vseeno ves suveren v papučah na tiste kocke, kjer sem se lovil kot na ledeni ploskvi. Mimo pride domačinke in reče: E ovi ludi turisti, pa ubit če se čovjek! Mislim, da sem preživel iz principa (in zato, ker sem sezul papuče in sem dalje hodil bos)."


jure marolt renault crossover | Foto: Renault Nissan Foto: Renault Nissan

Jure Marolt sebe opisuje kot "Papa bear. Journalist. Blogger." Ustvarja priljubljen "lifestyle" blog Ljubki nesmisel in pravi, da je človek, ki sledi preprostemu življenjskemu motu: da so najboljši piškoti Moto, ki pa jih rajši kot namaka v mleko, poplakne z mrzlim pivom.


Hrvaška glasbena dogodivščina

dubrovnik ella dvornik | Foto:

Ella Dvornik: "Tokrat sem vozila Renault Kadjar, ki mi je bil malce bolj všeč kot Captur. Prvič zato, ker je večji, ima več prostora za svoje ljubljenčke, čevlje, obleke in druge reči. Za Capturja bi rekla, da ima več moči in je bolj prijazen za vožnjo po mestu, vseeno pa je vožnja s Kadjarem bolj tekoča. Zelo sem uživala in ne bom presenečena, če bo to moj naslednji nakup. Ob sončnem zahodu sva prispela v Dubrovnik, z apartmaja je bil čudovit razgled na mesto. Pripravila sva se na večerno dogajanje in uživala dolgo v noč."


renault poletni festivali | Foto:

Ella Dvornik je "dopustnica po poklicu" – blogerka, ki jo zanima vse od mode, potovanj, trendov, lahko pa se pohvali, da jo redno uvrščajo med najboljše blogerje v Veliki Britaniji. Njeni zapisi so zelo odmevni in imajo velik vpliv na uporabnike družbenih omrežij. Njen blog: http://iamella.com.


Moja glasbena avantura v Dubrovniku

dubrovnik Nadja Jokanović | Foto:

Nadja Jokanović: "Do zdaj sem samo poslušala o čudovitem Dubrovniku, zgodovinski lokaciji in turističnih znamenitostih, tokrat pa se je pokazala priložnost, da ga tudi obiščem. In to ne kakršnakoli priložnost, ampak prva izdaja festivala Croatia Music Adventures. To je butični festival, primeren za tiste, ki – tako kot jaz – ne marajo gneče in kaosa, ampak se radi zabavajo v bolj intimnem in sproščenem vzdušju, ob čudovitih melodijah in beatih house glasbe. To me je spomnilo na obdobje okrog  leta 2000, ko je house glasba doživljala svoj vrhunec. Tega se gotovo spominjate tudi vi."


renault poletni festivali | Foto:

Nadja Jokanović je srbska poznavalka trendov in soustanoviteljica medijskega projekta Wannabe Magazine, ki kroji pot spletni modni industriji. Pravi, da je zasvojena z modnimi trendi, in lahko bi rekli, da je prava modna in "lifestyle" gurujka.


Hrvaška postaja nova Ibiza

tisno | Foto:

Tokrat se Renaultova crossoverja Kadjar in Captur odpravljata v Tisno.

Te dni bo blogerje pot vodila na Murter v dalmatinsko mesto Tisno, kjer bo od 11. do 15. avgusta potekal festival Defected.

Ena najlepših jadranskih plaž se bo tako spremenila v glasbeni oder, kjer bodo disko ikone in underground junaki zabavali glasbene navdušence. K edinstvenemu klubskemu razpoloženju bodo veliko pripomogle dnevne glasbene zabave na ladjah, vrhunska hrana in možnost sproščanja na plaži.

tisno | Foto: http://defected.com/croatia/

renault crossover kadjar captur defected | Foto: Renault Nissan Foto: Renault Nissan Pridružite se zgodbam Renaultovih crossoverjev, ki jih pišejo avanturistični blogerji, tudi prek:

Facebooka,

Twitterja in

YouTuba.

Kadjar in Captur z vami na poletnih avanturah

renault crossover kadjar captur | Foto: Renault Nissan Foto: Renault Nissan

Renaultova crossoverja Kadjar in Captur sta idealna za poletne dogodivščine, kar sta dokazala že, ko so Kadjarja predstavili Kadjarja februarja v Parizu.

Idealen sopotnik: Mestni terenec in zelo učinkovit družinski avtomobil

renault  kadjar | Foto: Renault Nissan Foto: Renault Nissan

Kadjar je srednje velik mestni terenec, ki je hkrati eleganten in funkcionalen. Ima možnost štirikolesnega pogona, je precej visok in je idealen avto za vse generacije. Aktivni mladi bodo v njem uživali prav tako kot starejša generacija, saj jih bo zaradi visokega sedenja razveseljeval s svojo izjemno preglednostjo.

Kadjar se z lahkoto vživi v vlogo zelo učinkovitega družinskega avtomobila. Ima prostoren prtljažnik – 472 litrov, ki se s polaganjem zadnje klopi lahko poveča na 1.478 litrov. Zadnja klop je opremljena z električno vtičnico, dvema bralnima lučkama, dvema žepoma, manjšim predalom, komolčno oporo z dvema mestoma za pločevinko in dvema predaloma v vratih. Ravno prav za daljše vožnje.

Kdor zna uživati, bo izbral Capturja

renault captur | Foto: Renault Nissan Foto: Renault Nissan

Za poletne dogodivščine je idealen tudi Renault Renault Captur, kompakten mestni terenec, ki združuje najboljše iz treh svetov: značaj in trpežnost športnega terenca, funkcionalnost enoprostorca ter užitek v vožnji kot pri limuzini. Vozilo vabi k novim raziskovanjem in novim odkritjem zunaj "mestne džungle", k potepom v dvoje ali z družino, športnim izletom ali pa zgolj k vožnji za čisti užitek.

Zaradi velikih koles, večje oddaljenosti od tal in kompaktnih dimenzij ima Renault Captur močno osebnost, ki obljublja avanturo.

Oba, tako Kadjar kot Captur se lahko pohvalita z izjemno bogatim varnostnim paketom, saj je varnost v središču prizadevanj družbe Renault.

Preberite še:

Renault crossover poletje: glasba, spomini in avto, poln življenja

Renault kadjar: v mešalniku qashqai in captur, espace je dodal začimbe

Renault captur v lov za slovenskimi kupci

Ne spreglejte