Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 4. 2016,
17.05

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Volvo Slovenija

Foto: Klemen Korenjak in Volvo

4

Natisni članek

Volvo advertorial Ekskluzivni Avtomoto Varna vožnja udobje

Ponedeljek, 18. 4. 2016, 17.05

2 meseca

Predpremiera novega Volva S90 - spoznajte ga osebno v Narodni galeriji v Ljubljani

Vsebino omogoča Volvo Slovenija

Foto: Klemen Korenjak in Volvo

4

Volvo S90 - predpremiera v Narodni Galeriji v Ljubljani | Foto Klemen Korenjak

Foto: Klemen Korenjak

Doživite ekskluzivnost oblikovanja in tehnične popolnosti ter osebno spoznajte klasično limuzino nove dobe, Volva S90. Gre za novo dimenzijo varnosti, udobja in avtomobilskega glamurja. Med prvimi spoznajte avtomobilsko prihodnost v slogu klasične elegance. Vabljeni v Narodno galerijo v Ljubljani.

Stopite v njegov svet, spoznajte se z njim osebno …

Enega najelegantnejših in najpametnejših Volvov vseh časov si lahko ogledate, ga otipate in sedete v njegov objem med 18. in 20. aprilom v Narodni galeriji v Ljubljani, svojo udeležbo pa potrdite tukaj.

S90 je upravičeno samozavesten avtomobil. Pooseblja bogastvo tradicije, spreminja in aktivno sooblikuje novo dobo mobilnosti ter razkriva svoj drugačen značaj. Zaznamujejo ga številni najbolj inovativni varnostni, tehnološki in komunikacijski sistemi. | Foto: Klemen Korenjak S90 je upravičeno samozavesten avtomobil. Pooseblja bogastvo tradicije, spreminja in aktivno sooblikuje novo dobo mobilnosti ter razkriva svoj drugačen značaj. Zaznamujejo ga številni najbolj inovativni varnostni, tehnološki in komunikacijski sistemi. Foto: Klemen Korenjak

Volvo se s povsem novim S90 ponovno v velikem slogu vrača v svet premijskih limuzin in predstavlja švedsko videnje še vedno najbolj klasične avtomobilske oblike. Gre za avtomobil, ki predstavlja odličnost dizajna, visoke tehnologije ter izjemne tradicije s področja inovativne varnosti in udobja.  

Sedite v objem novega Volva S90. | Foto: Klemen Korenjak Sedite v objem novega Volva S90. Foto: Klemen Korenjak

Moč in čarobnost prefinjene elegance: to je umetniško delo, zgrajeno okoli sodobnega človeka

Novi premijski Volvo S90 navdušuje na vsakem kilometru, je zgodba, ki nima konca, le nove začetke. S svojo čistostjo, brezčasnim dizajnom, premišljenimi oblikovalskimi razmerji in odličnimi materiali je do zdaj osvojil vse, tudi elitne svetovne avtomobilske oblikovalce, ki so mu pred kratkim podelili prestižno nagrado Production Car Design of the Year 2015.

Za vas si bo Volvo S90 vzel čas: rezervirajte si svoj termin

Vsi, ki si želite ogledati novi Volvo S90 na ekskluzivnem predpremiernem dogodku med 18. in 20. aprilom 2016 v Narodni galeriji v Ljubljani, ste vabljeni, da izberete želeni termin in potrdite svojo udeležbo tukaj. Spoznajte bit ene najlepših in najvarnejših limuzin našega časa. Vljudno vabljeni.

Volvo S90 - predpremiera v Narodni Galeriji v Ljubljani | Foto: Klemen Korenjak Foto: Klemen Korenjak

Ste lastnik Volva? Z vami bi radi nadaljevali zaupanje …

Novi Volvo S90 - predpremiera v Narodni Galeriji v Ljubljani | Foto: Klemen Korenjak Foto: Klemen Korenjak

Za vse voznike Volvov Volvo Center Ljubljana v torek, 19. 4., ob 17. uri v Narodni galeriji v Ljubljani pripravlja ustanovitveni dogodek kluba, namenjenega ponosnim lastnikom vedno revolucionarne znamke.

Če je Volvo del vašega posebnega življenjskega sloga in odnosa do sveta, ste vabljeni, da svojo udeležbo potrdite na tej povezavi ter postanete del nove še varnejše in še bolj inovativne ter prefinjene Volvove zgode nove dobe, ki na ceste prinaša prihodnost, drugačno in v vseh pogledih boljšo.  

Volvo Involver Club

Ne spreglejte