Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jure Gregorčič

Petek,
13. 5. 2016,
5.46

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

nogomet Tovorni Avtomoto Borussia Dortmund Opel

Petek, 13. 5. 2016, 5.46

6 let, 6 mesecev

Oplov simpatični video: Ko "delavca" z žogo navdušita nogometne zvezdnike

Jure Gregorčič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Tudi pri Oplu se promocije svojih modelov lotevajo na prijetnejši, ljudem bližji način. V okviru kampanje #Junakivsakdana je prava spletna uspešnica postala nova športna zgodba, v kateri dva najslavnejša nogometaša prostega sloga, na spletu znana kot F2Freestylers, preoblečena v delavca s svojo prvovrstno tehniko obvladovanja nogometne žoge na treningu izzoveta zvezdnike Borussie Dortmund.

Flota gospodarskih modelov kot zanimiv poligon nogometnega izziva

Treba je priznati, da so pri Oplu prilagodljivost in prostorske adute svojega dostavniškega trojčka movano, vivaro in combo spretno vključili v kuliso izzivalnega nogometnega poligona. Na njem sta svoje spretnosti pokazala mojstra obvladovanja žoge, nogometaša prostega sloga, ki na spletu slovita kot duet F2Freestylers. Zvezdnik nemškega prvoligaša Borussie Dortmund Mats Hummels na treningu nameri, strelja, a zadene vratnico. Žoga se odbije na streho Oplovega movana, ki je parkiran za golom. Takrat na sceno stopita "mojstra" v delovnih oblekah in izzoveta nogometne ase. Dvignjen keson in odprta zadnja vrata tovornega prostora postanejo del nogometne predstave, v kateri trik za trikom nizata mojstra tehnike obvladovanja okroglega usnja.

F2Freestylers dostavniški trojček izkoristita do popolnosti, vse jima pride prav, da na koncu žoga poleti nazaj na zelenico, k nogometnim zvezdnikom. Žoga kot osnovno nogometno orodje v vznemirljiv dvoboj z "vsakdanjimi junaki", v tem primeru vozniki movana, vivara in comba, potegne še zvezdnike Borussie Dortmund, Oplovega partnerskega nogometnega kluba, ki jih osupne obvladovanje nogometnih veščin, s katerimi jih izzoveta navidezna gradbenika. | Foto: Opel F2Freestylers dostavniški trojček izkoristita do popolnosti, vse jima pride prav, da na koncu žoga poleti nazaj na zelenico, k nogometnim zvezdnikom. Žoga kot osnovno nogometno orodje v vznemirljiv dvoboj z "vsakdanjimi junaki", v tem primeru vozniki movana, vivara in comba, potegne še zvezdnike Borussie Dortmund, Oplovega partnerskega nogometnega kluba, ki jih osupne obvladovanje nogometnih veščin, s katerimi jih izzoveta navidezna gradbenika. Foto: Opel

Za marketinškim oziroma trženjskim preporodom Opla stoji zelo kreativna dama

Spomnimo, da se je Opel povečanja svoje prepoznavnosti in ugleda lotil povsem na novo. Zasluge za to, da je nastala serija zanimivih videoprispevkov, v katerih se je zvrstilo kar precej znanih obrazov iz sveta športa, filma in mode, gredo predvsem Oplovi kreativni direktorici trženja, ki je začela kampanjo po načelu spremembe mišljenja (Umparken im Kopf) o znamki Opel.

"Videoposnetki za družbena omrežja, v katerih nastopajo partnerji iz sveta nogometa, motošporta in z drugih področij, predstavljajo nov steber Oplovih oglaševalskih komunikacij. Zagotavljajo močnejšo čustveno predanost znamki, Opel pa je prikazan v presenetljivi in neobičajni luči. Prav to pa je naša odlika," pravi prva dama Oplovega trženja Tina Müller.

Video: Vragolije nogometašev prostega sloga, ki na spletu slovita kot duet F2Freestylers

Ne spreglejte