Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 4. 2017,
8.36

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Autocommerce

Natisni članek

advertorial Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred C

Petek, 21. 4. 2017, 8.36

2 meseca

Novi standardi varnosti: Razred C je simbol vsestranske dovršenosti

Vsebino omogoča Autocommerce
Mercedes razred C

Ko se vrhunski dizajn, ki je nastal pod taktirko našega Roberta Lešnika, spoji z brezhibno natančnostjo inženirjev Mercedes-Benza, nastane avtomobil, ki vam zagotavlja popolno varnost in udobnost vožnje na vsakem prevoženem kilometru.

Mercedes razreda C je avtomobil, od katerega ne boste mogli odmakniti pogleda. Je tisti biser v avtomobilski avantgardi, ki izstopa v vseh pogledih. Ne bo vas prepričal samo na pogled, vzljubili boste tudi njegov odločen značaj, ki ga odlikujeta neverjeten temperament in močan občutek za melanholično zasanjanost. Njegovi najpomembnejši značilnosti sta nedvomno zanesljivost in občutek varnosti, ki ga daje na vsakem ovinku. To je rezultat dolgoletnih izkušenj inženirjev Mercedes-Benza, ki so v nenehnem pogonu in v iskanju samo najbolj dovršenih tehnoloških inovacij.

Mercedes razred C | Foto: Asistenčni sistemi pri vseh Mercedesih so vrhunsko izpopolnjeni in zagotovilo za najboljše rešitve. Prav vidiku varnosti so pri nemškem velikanu od nekdaj namenjali največ pozornosti in prav te izkušnje so razvile neprimerljive rešitve v svetu avtomobilizma.

Mercedes-Benz je dosegel najboljši približek pojma vožnje brez nezgod

Največ nezgod se začne daleč pred trkom, in sicer zaradi nepazljivosti, slabe vidljivosti ali nepredvidene nevarnosti. Varnostni koncept Mercedes-Benza za varno vožnjo zagotavlja številne ukrepe, ki prispevajo k sproščeni vsakodnevni vožnji in pomagajo pri obvladovanju kritičnih voznih situacij.

Mercedes C | Foto:

Razred C se lahko pohvali z napredno serijsko opremo:

• Sistem za aktivno preprečevanje čelnega trka ACTIVE BRAKE ASSIST

• Asistent za opozarjanje na utrujenost voznika ATTENTION ASSIST - z analizo vašega načina vožnje bo namreč poskrbel, da boste pravočasno naredili premor

• Podvozje s prilagodljivim blaženjem za vse cestne razmere AGILITY CONTROL

ISOFIX, ki je najbolj preprost za uporabo prav pri Mercedesu

Kolenski zračni meh in bočni zračni mehi

V razred C so serijsko vključili tudi možnost prostoročnega telefoniranja z vmesnikom Bluetooth®, dodali so tudi dvojni vmesnik za USB.

Že v 50. letih so pri Mercedes-Benzu postavili prvi mejnik na področju inovativne zaščite, in sicer z varnostno potniško kabino, ki jo je iznašel Béla Barényi. Danes je to le eden od številnih sestavnih delov varnostnega koncepta, ki vozila Mercedes-Benza približuje viziji vožnje brez nezgod. | Foto: Že v 50. letih so pri Mercedes-Benzu postavili prvi mejnik na področju inovativne zaščite, in sicer z varnostno potniško kabino, ki jo je iznašel Béla Barényi. Danes je to le eden od številnih sestavnih delov varnostnega koncepta, ki vozila Mercedes-Benza približuje viziji vožnje brez nezgod.

Svoj varnostno dovršeni razred C, lahko dopolnite s številnimi opcijskimi rešitvami:

PARKTRONIC: pravi pomočniki pri parkiranju, ki vas med parkiranjem vodijo. Pri tem pomaga tudi kamera za vzvratno vožnjo, ki je na voljo opcijsko.

Tempomat za uravnavanje varnostne razdalje DISTRONIC PLUS s krmilnim asistentom in funkcijo Stop&Go Pilot.

Zavorni asistent BAS PLUS z asistentom za vožnjo skozi križišča

Aktivni asistent za mrtvi kot

Aktivni sistem za ohranjanje smeri

Karavan, ki predvideva vse potrebe družinskega potovanja

Mercedes razred C | Foto:

Prefinjen glamur razreda C ima tudi malo bolj športen značaj. Karavan v tem razredu ima vse značilnosti šarmerja, ki uživa v raznolikosti. Njegov pravi jaz se skriva v obliki in v srcu – pod pokrovom, kjer bije v posebnem atletskem duhu. On je tisti, ki vam bo omogočil cestne pustolovščine, o katerih ste do zdaj lahko samo sanjali. Je tisti jekleni mojster, ob katerem bodo končno oživele vaše potlačene želje po popolnem avtomobilskem odklopu.

To je karavan, ki bo vaši družini zarisal drugačne potovalne dimenzije. Z njim nobena pot ne bo več podobna prejšnjim. In samo z njim boste resnično doživeli popolno potovalno udobje.

Prostoren prtljažnik za neomejeno količino cestnih doživetji. | Foto: Prostoren prtljažnik za neomejeno količino cestnih doživetji. Močan vtis, ki ga novi karavan razreda C pusti s svojo zunanjostjo, se veličastno nadaljuje tudi v notranjosti.

Kakovostna predelava in materiali, udobna športna oblika, privlačne barve in premišljene podrobnosti ustvarijo sproščeno in izjemno suvereno atmosfero.

Nedvomno je eden njegovih glavnih adutov prostornost, tako v kabini kot v prtljažniku. Izhodiščna prostornina prtljažnika je 490 litrov, ravno prav za družinske počitnice. Z lahkoto in zahvaljujoč zložljivim naslonjalom zadnjih sedežev se prostornina poveča na 1.510 litrov.

Mercedes razred C | Foto: Karavan razreda C je lahko vaš že za 28.500 evrov

Izkoristite izjemno akcijo, ki velja za izbrane modele razreda C 160 karavan.

Osnovna cena: 35.345 evrov

Cena s prihrankom: 28.500 evrov

Mesečni obrok že od 273 evrov.*

Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ

Preizkusite vrhunsko eleganco razreda C in se prijavite na testno vožnjo.

Limuzina, v kateri se boste počutili kot usodni akcijski junak

Nova limuzina razreda C odločno izraža najsodobnejši slog znamke Mercedes-Benz, ki ga pooseblja tudi razred S. | Foto: Nova limuzina razreda C odločno izraža najsodobnejši slog znamke Mercedes-Benz, ki ga pooseblja tudi razred S. Limuzina razreda C bo v vas že takoj prebudila posebno strast. Ko se boste prvič usedli vanjo, bo v vašem prsnem košu zaigral drugačen utrip – takšen, ki ga narekuje poskočna melodija vašega novega Mercedesa.

PRIMA-test: Mercedes razred C je najboljša premium limuzina srednjega razreda

In ko boste prvič zapeljali na cesto, bo vajina skupna usoda dokončno zapečatena. Poznate tisti neulovljivi občutek popolne svobode, ki ga spremlja neobvladljiva želja po takojšnji akciji in po glamuroznem prepletanju različnih vidikov življenja? Da, to so občutki, ki prevzamejo samo voznike Mercedesa C. Da, to je drža samozavestnega voznika, ki lahko popolnoma zaupa svojemu neverjetno privlačnemu avtomobilu.

 | Foto: Dovršena estetika zunanjosti se popolnoma ujema z imenitno notranjostjo kabine, ki jo lahko v konfiguratorju oblikujete po svojem okusu in ne nazadnje svojem življenjskem slogu – od malo bolj hladnih in športnih detajlov do večno elegantnih. Poudariti velja do potankosti premišljene detajle, zlite v izpopolnjeno celoto, ki izžareva sofisticirano estetiko.

Na novo zasnovana sredinska konzola navdušuje z jasnimi linijami in preprostim slogom, spreminjajoče se vzdušje v notranjosti pa oblikuje vsestranski koncept notranjih luči – atmosfera v kabini se bo spreminjala glede na vaš dnevni cilj, preprosto osredotočena na poslovni poti ali ležerno romantična v trenutkih večerne intime.

Mercedes razred C | Foto: Limuzina razreda C je lahko vaša že za 27.900 evrov

Izkoristite izjemno akcijo, ki velja za izbrane modele razreda C 160.

Osnovna cena: 34.030 evrov

Cena s prihrankom: 27.900 evrov

Mesečni obrok že od 268 evrov.

Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

Preizkusite vrhunsko eleganco razreda C in se prijavite na testno vožnjo.

 

Ne spreglejte