SiolNET. Avtomoto Novice
2,55

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Neverjetna smola: avtocestna tabla jo je skoraj ubila #video

2,55

termometer

Na Avstralko se je med vožnjo po avtocesti podrla velika cestna tabla in popolnoma uničila njen avtomobil. Nesrečni dogodek je voznica preživela z manjšimi odrgninami.

Sekundo prej in lahko bi se končalo tragično

Posnetek avtokamere prikazuje, kako hitro nas na cesti lahko doleti nesreča. Tudi če kot vozniki nismo nič krivi, lahko zlahka pride do nepredvidljive situacije. Srečo v nesreči je imela tudi 53-letna avstralska voznica Nella Lettieri. Med vožnjo po avtocesti v Melbournu se ji je na avtomobil podrl velik cestni znak, nameščen nad avtocesto.

Njen avtomobil je popolnoma uničen, ona pa je nesrečo preživela le z manjšimi praskami in odrgninami. Če bi bila le sekundo hitrejša, bi znak padel neposredno na avtomobil, k sreči pa je, preden se je zaletela vanj, padel na tla.

Komentarji

7

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • metalurg / 12.01.2019. ob 17:50 +3 - 1

  O čem pa vi trije sanjate?? A ste dobil internet na zaprtem oddelku?

  +3 - 1
 • Jes / 12.01.2019. ob 19:37 0 0

  @metalurg: Prvič bereš komentarje na siolu? Največja greznica daleč naokoli. V podobnem stilu je tudi naslov. Voznica je imela SMOLO, da jo je tabla SKORAJ ubila. Če bi jo ubila, bi po siolovo imela - srečo?

  0 0
 • Kalancek / 13.01.2019. ob 12:45 0 0

  Trenutno sem v Australiji, in to se je zgodilo teden nazaj, bogi balkan je prišel komaj sedaj do te informacije :D Gospa je čist v redu in je zelo ponosno dajala izjave, pač vsakemu se lahko to zgodi je dejala :-) Poznam Slovenijo, in prepričan sem, da če bi se to zgodilo v Sloveniji, bi odvetniki zlahka prišli do zaslužka, boooring :D

  0 0
delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin