Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 11. 2016,
7.34

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Autocommerce d.o.o.

Natisni članek

advertorial Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Mercedes-Benz razred B Mercedes CLA Mercedes CLA Shooting Brake

Ponedeljek, 7. 11. 2016, 7.34

2 meseca

Mercedes v vaši garaži? Vaše sanje so resnične.

Vsebino omogoča Autocommerce d.o.o.
Mercedes-Benz razred B

Mercedes čuti vaše potrebe in točno ve, o kakšnem avtomobilu sanjate, zato je pripravil ponudbo, ki se ji resnično ne morete upreti.

Za vsakega svoj Mercedes – inženirji Mercedes-Benz mislijo na vas in ko se lotijo oblikovanja novega štirikolesnega zvezdnika, imajo v mislih prav vaše želje.

Predstavljamo vam štiri zvezdnike Mercedes-Benz, štiri sinonime popolnosti in štiri edinstvene priložnosti, da jih odpeljete v svoj garažni boks. Ne, ne sanjate, vaš mercedes je vaša nova resničnost.

Mercedes A: manjši športni lepotec z velikim značajem

Mercedes-Benz, razred A | Foto:

Mercedes razreda A je kompakten športni šampion, ki navdušuje vse ljubitelje agilnih avtomobilov. Odlično se znajde tako na ozkih mestnih ulicah kot na daljših izletih, kjer pride do izraza njegov pravi temperament.

Kompaktni športni malček ima vse odlike velikega avtomobila. In še več: njegov dizajn je pravi magnet za ljubitelje popolne avtomobilske estetike. Drzno oblikovan sprednji spodnji ščitnik, napeta bočna linija in nadvse prodoren zadek, ki ga odlikujejo opcijske luči v LED-tehnologiji.

Športne linije v zunanjosti se nadaljujejo tudi v notranjosti: takoj, ko se boste usedli vanj, boste začutili njegovo mladostniško razposajenost in željo po odkrivanju sveta.

Izbrani modeli razreda A s štiri tisoč evri prihranka

Mercedes-Benz, razred A | Foto:

Osnovna cena: 26.127 evrov
Cena s prihrankom: 22.127 evrov
2 leti podaljšanega jamstva
Mesečni obrok že za 198 evrov

Akcija vključuje minimalno obvezno opremo: paket Standard ali Style ali Urban, pilot za parkiranje, tempomat, radio Audio 20 z vključeno predpripravo za navigacijo Garmin MAP Pilot, osempalčni medijski prikazovalnik, funkcijo za zagon Keyless-Go, stikalo Dynamic select, paket za sedežno udobje, paket za luči in vidljivost.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

Mercedes B: vrnitev v prihodnost

Mercedes-Benz razred B | Foto:

Mercedesov zvezdnik, ki bo ustregel vašim potrebam po varnosti, udobju in prostornosti. Navdušil vas bo v vsakem ovinku in vam z vsakim kilometrom, ki ga boste prevozili, zagotovil prijetno izkušnjo, polno novih doživetij.

Odlikujeta ga značilen športno-prefinjen videz in visoka tehnologija, s katero boste lahko načrtovali svoja potovanja.

Mercedes razreda B je več kot le avtomobil, hitro bo postal vaš edinstven cestni kopilot, saj vam z vgradnjo asistenčnih in varnostnih sistemov iz višjih razredov zagotavlja visoko stopnjo varnosti in udobja.

Ena glavnih asistenčnih prednosti vseh štirih avtomobilskih zvezdnikov Mercedes-Benz je varnostni radarski sistem Collision prevention Assist Plus, ki se pravočasno odzove na nevarnost naleta in vam pomaga preprečiti nesrečo.

Deluje čisto preprosto: če sistem prepozna premajhno varnostno razdaljo do vozila pred vami v hitrostnem razponu od 30 do 250 kilometrov na uro, voznika vizualno opozori z opozorilno lučko v kombiniranem inštrumentu. Če se varnostna razdalja še naprej zmanjšuje, se oglasi zvočno opozorilo. Prilagodljivi zavorni asistent tudi podpre voznika pri zaviranju in prepreči trk. Če se voznik sploh ne odziva, sistem samodejno aktivira delno zaviranje in zmanjša hitrost.

Mercedes B bo vzljubila celotna družina, saj ponuja popolno udobje tako za najmlajše na zadnjih sedežih kot za starše, ki se bodo lahko vsakič brezskrbno odpravili na pot. Tudi prtljažnik je pravo presenečenje: vanj boste lahko spravili vse, kar potrebujete za dolgo pot ali za varno shranjevanje večjih tedenskih nakupov in zajetne otroške opreme.

Izbrani modeli razreda B s štiri tisoč evri prihranka

Mercedes-Benz razred B | Foto:

Osnovna cena: 26.590 evrov
Cena s prihrankom: 22.590 evrov
2 leti podaljšanega jamstva
Mesečni obrok že za 207 evrov

Akcija velja za vse modele, če si kupec izbere dodatno opremo v minimalni vrednosti tri tisoč evrov, kar vključuje tudi manipulativne stroške v višini 262 evrov in DDV.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

Mercedes CLA Shooting Brake: drzni pogled, učinkovita naravnanost

Mercedes CLA Shooting Brake | Foto:

Novi CLA Shooting Brake ima vse, o čemer ste vedno sanjali: prefinjen avantgardni dizajn, ukleščen v nemirni športni duh in izpopolnjen s prefinjeno in visoko tehnologijo.

To je avtomobil, ki pritegne pozornost, za katerim se obračajo pogledi in ki v hipu najde nove privržence.

Čeprav na prvi pogled deluje nadvse uglajeno, je njegov pravi značaj športen: dinamičen občutek vožnje s štirivaljnimi motorji, ki dosegajo moč do 280 kilovatov, izjemno odziven sedemstopenjski menjalnik z dvojno sklopko 7G-DCT, športno vzmetenje ali vzmetenje s prilagodljivim nastavljivim blaženjem, katerega način lahko izbere voznik, stikalo DYNAMIC SELECT za izbiro voznih programov eco, sport, comfort in individual.

Za vse ljubitelje popolne multimedijske izkušnje pa vesela novica: v novem modelu CLA je mogoče vse, kar se na področju informacijsko-razvedrilnih sistemov šteje kot sodobno.

Izbrani modeli CLA Shooting Brake s prihrankom 5.800 evrov

Mercedes CLA Shooting Brake | Foto:

Osnovna cena: 34.278 evrov
Cena s prihrankom: 28.478 evrov

Mesečni obrok že za 261 evrov

Akcija vključuje paket opreme Urban ali po izbiri paket AMG line ter pilot za parkiranje, naslon za roko zadaj, radio Audio sistem s predpripravo za navigacijo Garmin MAP Pilot, samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC, visokozmogljive LED-žaromete, osempalčni medijski prikazovalnik, funkcijo za zagon KEYLESS-GO in stikalo DYNAMIC SELECT.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

 

Za varno telefoniranje na vsakem ovinku

Vmesnik Bluetooth s funkcijo za prostoročno telefoniranje je serijsko vgrajen v Mercedese razreda B, v Mercedes CLA Shooting Brake in v Mercedes CLA. V razredu A ga lahko vgradijo opcijsko.

Mercedes CLA – avto, s katerim bi se vozil tudi nevarni tajni agent

Mercedes CLA | Foto:

Nova aerodinamična oblika Mercedesa CLA je svojevrstna dizajnerska umetnina na štirih kolesih – eleganten, izklesan in atletsko dovršen, je prava paša za oči, predvsem od zadaj.

Težko boste odtrgali pogled z njegovih oblin, njegov največji atribut je namreč samozavestna opaznost.

V trenutku, ko se boste usedli vanj in slišali dinamični zvok njegovega motorja, boste začutili, da sta za vedno usodno povezana.

Izbrani modeli CLA s prihrankom 5.500 evrov

Mercedes CLA | Foto:

Osnovna cena: 33.668 evrov
Cena s prihrankom: 28.168 evrov
Mesečni obrok že za 258 evrov

Akcija vključuje paket opreme Urban ali po izbiri paket AMG line ter pilot za parkiranje, naslon za roko zadaj, radio Audio sistem s predpripravo za navigacijo Garmin MAP Pilot, samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC, visokozmogljive LED-žaromete, osempalčni medijski prikazovalnik, funkcijo za zagon KEYLESS-GO in stikalo DYNAMIC SELECT.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO


Sestavite si svoj sanjski Mercedes

Mercedes | Foto:

Pot do vašega Mercedesa je še lažja – preizkusite spletni konfigurator in preverite, poigrajte se z vsemi možnostmi, ki vam jih ponuja Mercedes-Benz, in ugotovite, kako malo vas loči od vašega sanjskega avtomobila.

 

Ne spreglejte