Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 6. 2018,
6.00

Osveženo pred

7 mesecev, 2 tedna

Vsebino omogoča Mercedes-Benz Slovenija

Foto: Mercedes-Benz

Natisni članek

Natisni članek

advertorial Mercedes-Benz rabljeni avtomobili avtomobil

Četrtek, 21. 6. 2018, 6.00

7 mesecev, 2 tedna

Preverite ponudbo rabljenih vozil Mercedes-Benz Certified

Mercedes-Benz: zdaj dostopen bolj kot kadarkoli prej

Vsebino omogoča Mercedes-Benz Slovenija

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Certified

Ob omembi besede premium ljudje pomislimo na najrazličnejše reči. Njihov skupni imenovalec je ponavadi luksuz, prestiž, dodana vrednost. Dejstvo je, da ima le redkokatera beseda tako podoben pomen v toliko različnih jezikih. Le najboljše od najboljšega, piedestal različnih storitev in ponudbe. Ta vam še nikoli ni bila bolj na dosegu roke.

Da - ko govorimo o avtomobilih, dileme ni. Mercedes-Benz je že leta najuspešnejša premium znamka na avtomobilskem trgu. Nemški avtomobilski proizvajalec je leta 2017 ubranil mesto največjega svetovnega proizvajalca luksuznih avtomobilov.

Celotna skupina je na primer lani prodala okoli 2,3 milijona avtomobilov znamke Mercedes, kar je za skoraj deset odstotkov več kot v letu 2016. To je bilo tako za skupino že sedmo rekordno leto zapored.

Morda si že dolgo želite svoj najljubši model iz tovarne Mercedes-Benz, pa ni bilo možnosti. Še nikoli vam verjetno ni bil tako dosegljiv kot prav zdaj!

Mercedes-Benz Certified | Foto:

Še vedno Mercedes, tako kot ob dnevu prve registracije

Pri znamki ponosno sporočajo, da lahko tudi v Sloveniji predstavljajo mednarodno priznan program rabljenih vozil Mercedes-Benz Certified, ki deluje v več kot dvajset državah po svetu.

Mercedes-Benz Certified predstavlja certificirana rabljena vozila, ki jih Mercedes-Benz preveri pod točno določenimi kriteriji, ki zadevajo oceno vrednosti, kakovosti in garancije. Centri rabljenih vozil Mercedes-Benz Certified se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru v sklopu salonov novih vozil Mercedes-Benz.  Mercedes-Benz Certified | Foto:

Si želite vozilo, ki mu lahko zaupate? Tokrat vam je bližje kot kadarkoli.

Najdite svoje mlado rabljeno vozilo Mercedes-Benz

Naj bo enoletnik, demonstracijsko vozilo ali mlado rabljeno vozilo – s sistemom iskanja rabljenih vozil boste hitro našli rabljena vozila z zvezdo, ki so na voljo. Vsako rabljeno vozilo Mercedes-Benz ima znan izvor ter zgodovino in je z odliko opravilo stroga testiranja.

Vaše mlado rabljeno vozilo vam tako ne zagotavlja samo visoke kakovosti in zanesljivosti, zanj boste namreč prejeli tudi obsežne garancije in jamstva. Njihova demonstracijska in testna vozila ter enoletniki so posebno mlada vozila in vedno iz prve roke. Poleg tega je veliko vozil opremljenih s kakovostno dodatno opremo, ki vozila naredi še bolj privlačna, udobna in varnejša.

Mercedes-Benz Certified | Foto:

Devet razlogov za!

Ponudbo sicer sestavljajo vozila, ki so jih pri Mercedesu odkupili po sistemu staro za novo ali sistemu staro za staro. Ponudbo vozil sestavljajo tudi malo rabljena vozila zaposlenih v podjetju Daimler AG, lastna službena vozila in vozila iz povratnih odkupov.

Naj bo popolnoma nov ali rabljen, Mercedes je pač – Mercedes. Zakaj se torej nakup rabljenih Mercedesov izplača? Ključne prednosti ob nakupu rabljenega vozila Mercedes-Benz Certified smo strnili v devet točk:

1. Vozila so stara največ pet let in imajo največ 120 tisoč prevoženih kilometrov.

2. Vsa vozila imajo enoletno jamstvo.

3. Zgodovina vozil je znana.

4. Vsa vozila so redno servisirana pri pooblaščenem servisu.

5. Vsa vozila imajo več kot 5.000 kilometrov oziroma štiri mesece do naslednjega servisa.

6. Vozila lahko preizkusite s testno vožnjo.

7. Ugodno financiranje in zavarovanje vozil.

8. Odkup vozil "staro za Mercedes-Benz Certified".

9. Vsa vozila so strokovno pregledana.

Mercedes-Benz Certified | Foto:

Poiščite vozila Mercedes-Benz Certified

Oglejte si aktualno ponudb vozil. V štirih prodajnih centrih Mercedes-Benz Certified vam bodo svetovali strokovno usposobljeni prodajni svetovalci za to področje.

Autocommerce Ljubljana

Autocommerce RC Maribor

Autocommerce RC Koper

Autocommerce RC Celje

Ne spreglejte