Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 8. 2023,
10.30

Osveženo pred

11 mesecev

Oglasno sporočilo
Katarina Čas PR članek renault austral

Natisni članek

Ponedeljek, 28. 8. 2023, 10.30

11 mesecev

Katarino Čas je Renault Austral zvabil na enoletno skupno potovanje

Oglasno sporočilo

Renault z veseljem in ponosom napoveduje začetek sodelovanja z mednarodno uveljavljeno slovensko igralko Katarino Čas, ki se nam je priljubila v številnih tujih ter domačih filmih in serijah. Kot ambasadorka znamke Renault je Katarina Čas za leto dni v uporabo prejela Renault Austral, najnovejši ponos francoske avtomobilske znamke.

Renault Austral | Foto: Urša Premik Foto: Urša Premik

Tako kot Katarina Čas navdušuje svoje oboževalce, tudi Renault že od nekdaj s svojo svežino in inovativnostjo vzbuja odobravanje vseh, ki cenijo francosko avtomobilsko zgodbo. Austral je najnovejši član te družine, ki privlačno zunanjost uspešno združuje z najboljšo tehnologijo. Da se je v ta avto res vredno usesti, je hitro spoznala tudi Katarina Čas, saj se ji je za volanom razkril pogled, kakršnega ni bila vajena.

Katarina Čas bo zahvaljujoč najsodobnejši hibridni tehnologiji E-Tech na svojih prihodnjih poteh cestne kilometre nabirala ne samo udobno in varno, ampak tudi prijaznejše do okolja. V njenem Australu namreč utripa srce polnega hibrida, ki zagotavlja večje uživanje v vožnji ob manjšem izpustu CO2. Kot vsakodnevna uporabnica Australa bo s svojimi izkušnjami in pričevanji lahko nastopila kot kredibilna ambasadorka znamke Renault ter v praksi preverila zavezanost te francoske znamke dizajnu, varnosti, sodobni tehnologiji in ekologiji.

Fotogalerija
1
 / 5

Foto: Urša Premik

V družbi GA Adriatic kot uvozniku vozil znamke Renault so prepričani, da bo partnerstvo s Katarino Čas dodatno okrepilo položaj Renaulta v Sloveniji, saj Renault in Katarino Čas povezuje enak duh strasti, iskanja inovativnih pristopov in ustvarjanja nepozabnih spominov.

Naročnik oglasnega sporočila je GA ADRIATIC D.O.O. 

Ne spreglejte