Dieter Zetsche vožnjo z novim mercedesom razreda A ovekovečil s selfiejem

Predsednik koncerna Daimler Dieter Zetsche se je fotografiral pred novim mercedes-benzom razreda A, ki je bil seveda še ustrezno zakrinkan.

Dieter Zetsche pred zakrinkano novo generacijo mercedes-benz razreda A Dieter Zetsche pred zakrinkano novo generacijo mercedes-benz razreda A Foto: Daimler

Mercedes-Benz pripravlja novo generacijo razreda A, za katerega so v primeru zdajšnje generacije pred leti svetovno medijsko predstavitev organizirali v Sloveniji. Novega bodo predstavili prihodnje leto, avtomobil pa v dobro zakrinkani preobleki seveda že intenzivno preizkušajo. Enega teh testiranj se je udeležil tudi predsednik koncerna Dieter Zetsche, ki je nato svoj selfie z novim mercedesom objavil kar na svojem profilu na Linkedinu.

Razvoj avtomobila v naprednem vetrovniku

"Pravkar smo vozili naš novi razreda A za leto 2018. Ta mercedes je nekaj posebnega. Na eni strani obuja moje otroške spomine, obenem pa je simbol prenove celotne znamke Mercedes-Benz, ki se je leta 2012 začela z zdajšnjim razredom A," je zapisal Zetsche. Pri Mercedesu so prav tako že potrdili, da bo novi razred A na voljo tudi kot limuzina. Ta avtomobil bodo prav tako izdelovati v madžarskem Kecskemetu.

Zetsche je dodatno razkril, da avtomobil razvijajo v enem najbolj naprednih vetrovnikov v Nemčiji. V njem lahko simulirajo temperature od minus 40 do 60 stopinj Celzija, prav tako pa tudi tropski dež, snežni metež in vetrove do hitrosti 265 kilometrov na uro.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano