Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
25. 12. 2016,
10.06

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial mobilna blagajna Telekom Slovenije

Nedelja, 25. 12. 2016, 10.06

2 meseca, 1 teden

Najprej atraktivna vožnja po solinah, potem pa še nežno sproščanje #video

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Najprej služba, potem pa malo drugačno sproščanje na slovenski obali. Oglejte si, kako je Ciril preveril novo tehnologijo v slovenskih solinah in hkrati poskrbel, da se je imel res fantastično.

VIDEO:

Novost, s katero so obogatili turistično ponudbo solin

 | Foto: Vlakec, ki ga je kot eden izmed prvih preizkusil Ciril, je pomembna obogatitev ponudbe v Sečoveljskih solinah. Eleganten, napreden in diskreten – vlakec, ki samo v enem vagonu sprejme 27 potnikov, predstavlja pravo sožitje s slikovitostjo krajinskega parka. Je tih in ekološki, tako da ne zmoti zaščitenih prebivalcev solin, hkrati pa omogoča panoramsko občudovanje čudovite okolice.

Številni obiskovalci si bodo v enem dopoldnevu ogledali vse lepote parka, od blizu spoznali poklic solinarjev, ki ga v Sečoveljskih solinah ohranjajo že 700 let, in med potjo nedvomno posneli številne fotografije, ki bodo dokaz za to neprecenljivo turistično izkušnjo.

Z vlakcem k Vidi

Lepa Vida Soline | Foto: Matej Leskovšek Foto: Matej Leskovšek Sečoveljske soline že nekaj let ponujajo edinstveno spa izkušnjo v središču neokrnjene narave – Thalasso Spa Lepa Vida je kraj, kamor se vsi radi vračajo.

Ciril si je privoščil masažo, sami pa lahko izbirate med številnimi drugimi tradicionalnimi talasoterapijami. Na voljo so številni tretmaji z naravnimi izdelki, pridobljenimi v Sečoveljskih solinah.

Solinsko blato in slanica oz. matična voda, sol ter morska voda so najpomembnejši dejavniki talasoterapije na solinah.

Z mobilno blagajno do popolne lepotne storitve

Ali ste vedeli, da lahko svoje wellness storitve poenostavite z visokotehnološko rešitvijo, ki jo ponuja Mobilna blagajna Telekoma Slovenije?

Mobilna blagajna je namreč prava ​rešitev na ključ, ki vam omogoča preprosto in hitro izdajanje računov, poslovanje v skladu z zakonodajo in prenos podatkov na Furs v skladu z ZdaVPR. Aplikacijo je preprosto uporabljati, omogoča pa hitro dodajanje izdelkov. Mobilna blagajna bo poskrbela za vse formalnosti, vi pa se boste lahko še bolj posvetili svojim strankam.

Ključne lastnosti Mobilne blagajne POS

- Preprosto in hitro izdajanje računov,

- poslovanje v skladu z zakonodajo,

- varno shranjeni podatki v Sloveniji,

- podpora 24/7,

- aplikacija, tiskalnik, sprejem kartic, dostop do interneta na eni napravi –terminalu POS.

Povežite se z naprednimi rešitvami in oplemenitite vse svoje storitve z Mobilno blagajno Telekoma Slovenije.

Izkoristite promocijsko ceno in prihranite do 465,10 evra v prvem letu

Mobilna blagajna | Foto: Telekom Slovenije je skupaj s podjetjem MasterCard® pripravil promocijsko akcijo Mobilna blagajna POS, v kateri dobite:

- eno leto blagajniškega poslovanja s kartičnim poslovanjem že za 12,20 evra na mesec in

- brezplačno priključnino.

Pohitite, saj je v promocijski akciji na voljo le 500 terminalov POS. Pokličite 080 70 70 ali pišite na poslovni@telekom.si in zgrabite to enkratno priložnost.

 

Preberite si več o Mobilni blagajni POS.

 

Ne spreglejte