Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 8. 2024,
7.55

Osveženo pred

3 ure

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,44
urgenca nesreča nesreča oddaja Televizija Slovenija RTV Slovenija televizijski voditelj David Urankar

Natisni članek

Četrtek, 29. 8. 2024, 7.55

3 ure

Televizijski voditelj David Urankar po hudi nesreči s kolesom pristal na urgenci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,44
David Urankar | Podrobnosti nesreče še niso znane, je pa David Urankar dobil hude poškodbe, zato ga čakata nujno okrevanje in rehabilitacija. | Foto Mediaspeed

Podrobnosti nesreče še niso znane, je pa David Urankar dobil hude poškodbe, zato ga čakata nujno okrevanje in rehabilitacija.

Foto: Mediaspeed

Televizijski voditelj David Urankar, ki na Televiziji Slovenija vodi oddajo Dobro jutro, je imel hudo nesrečo s kolesom, po kateri je pristal na ljubljanski urgenci, poroča portal Mariborinfo.

O nesreči je na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram spregovorila njegova žena Ajda Rotar Urankar. "Lajf. En trenutek izbiraš obleko za gala dogodek, drug pa dobiš klic z urgence. David me že od včeraj zvečer pripravlja na njegov new look (novi videz, op. p.), ko ga odpustijo in ga lahko pridem iskat, ampak ga vsaj humor ni zapustil," je zapisala in dodala sporočilo svojega moža, ki pravi, da je videti kot zvezdnice po plastični operaciji. 

V nadaljevanju je izpostavila še, da je njeno spoštovanje do zdravnikov in ostalega zdravstvenega osebja "zraslo še eno stopničko višje čez nebo". 

Čakata ga okrevanje in rehabilitacija

Svoje sledilce je ob tem pozvala, naj se javi tisti, ki je po nesreči poklical reševalce, saj bi se mu rada oba zahvalila.

Podrobnosti nesreče še niso znane, je pa David Urankar dobil hude poškodbe, zato ga čakata nujno okrevanje in rehabilitacija. Oddaje Dobro jutro tako nekaj časa ne bo vodil. 

O nesreči je na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram spregovorila Urankarjeva žena Ajda Rotar Urankar. | Foto: Mediaspeed O nesreči je na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram spregovorila Urankarjeva žena Ajda Rotar Urankar. Foto: Mediaspeed

Preberite tudi: 

Katarina Braniselj
Trendi Katarina Braniselj v bolnišnici: Hvaležna, da sem živa
Katarina Braniselj
Trendi Voditeljica Katarina Braniselj po nesreči že na poti okrevanja
Jana Morelj
Trendi Jana Morelj v solzah sporočila, da se poslavlja od Denis Avdić Showa
Ne spreglejte