Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 3. 2024,
7.15

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,27
najbogatejši Rihanna poroka

Natisni članek

Torek, 5. 3. 2024, 7.15

4 mesece, 3 tedne

Ko zabavo priredi eden najbogatejših mož na svetu #video #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,27
poročno slavje v Indiji | Foto Reuters

Foto: Reuters

Na tridnevnem slavju pred poroko sina najbogatejšega Azijca se je zbrala svetovna elita od Zuckerberga do Gatesa, prepevala pa jim je popzvezdnica Rihanna.

Pretekli konec tedna je pozornost vsega sveta pritegnilo ogromno slavje, ki ga je pred poroko svojega sina priredil indijski milijarder Mukesh Ambani, najbogatejši Azijec in 11. najbogatejši Zemljan.

Poglejte posnetke s slavja:

Ambani je slavje priredil za svojega sina Ananta, ki se bo julija poročil z zaročenko Radhiko Merchant, poroča BBC, ki navaja, da je bilo na velikem dogodku kar 1.200 gostov, med njimi tudi milijarderja Bill Gates in Mark Zuckerberg ter Ivanka Trump z možem Jaredom Kushnerjem.

Fotogalerija
1
 / 9

Vrhunec zabave je predstavljal nastop popzvezdnice Rihanne, ki je bil obenem njen prvi nastop v Indiji, zanj pa naj bi Ambani odštel okoli sedem milijonov dolarjev (6,45 milijona evrov). Ob Rihanni so se na odru zvrstili tudi nekateri največji indijski filmski zvezdniki.

Slavje so priredili v Ambanijevem letovišču v zvezni državi Gudžarat na zahodu indijskega polotoka, posebej za to priložnost pa so oblasti lokalnemu letališču odobrile status mednarodnega, da so lahko tam sprejeli okoli 130 letal, ki so s povabljenci priletela z vseh koncev sveta.

Večina gostov je prebivala v prestižnem glampingu, tam je zanje skrbelo več ducatov kuharjev, ki so pripravljali več kot 500 različnih jedi, gostje so imeli ves čas na voljo tudi frizerje in vizažiste ter stiliste.

Oglejte si še:

Romska poroka v Ljubljani
Trendi Milijonska romska poroka v Ljubljani: za darilo dobila hišo s 600 kvadrati #video
Brunej
Trendi Brunejski princ se je poročil z lepotico hrvaških korenin #video
Ne spreglejte