Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 1. 2012,
10.18

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

prehrana zvezdnice

Ponedeljek, 16. 1. 2012, 10.18

3 leta, 11 mesecev

Telovadite kot prave zvezdnice – 2. del

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V drugem sklopu zvezdniških vadb smo se odločili, da predstavimo, kako telovadijo pevka Beyoncé ter igralki Demi Moore in Jennifer Aniston.

Zapeljive kot Beyoncé

Energična pevka nas navdušuje že vrsto let, njeni nastopi pa so prava poslastica, saj vsakič preseneti s svojim dobrim glasom, neverjetno koreografijo, osupljivimi kostumi in brezhibno postavo. Čeprav Beyoncé velja za eno najbolj zaposlenih pevk, pred kratkim je namreč izdala svoj četrti samostojni album in rodila hčerko, še vedno vestno skrbi za svojo postavo.

Pred turnejami ima Beyoncé še zahtevnejši vadbeni režim, saj telovadi pet dni v tednu, vsak dan pa kar devet ur vadi svoje koreografije, ponavadi v visokih petah. Se sprašujete, kako ji uspe? Pevka je razkrila, da v telovadnico prinese sliko oskarja, ki jo motivira za težko vadbo.

Demi Moore z osupljivim telesom pri 49 letih

Demi Moore smo lahko občudovali, predvsem pa njeno telo, v filmih G. I. Jane in Striptiz. Še danes ima Demi Moore brezhibno postavo, v katero pa vloži veliko truda, čeprav jo mnogi kritizirajo, češ da je njena postava takšna zaradi številnih plastičnih posegov. Poleg redne vadbe Demi skrbi tudi za zdravo prehrano, zaradi česar ima pri 49 letih še vedno zavidanja vredno postavo.

Z jogo in tekom do postave Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je lani pristala na prvem mestu lestvice najbolj vročih zvezdnic na svetu, ki jo vsako leto oblikuje revija Men's Health. Simpatična igralka je celo priznala, da nekoč ni imela takšne postave, vendar si je takšno postavo priborila na težek način. Uspelo ji je s strogo, vendar zdravo dieto in vsakodnevno vadbo.

Njena vadba je preprosta, saj je, kot je zvezdnica razkrila, sestavljena le iz joge in kardiovadbe. Znano je, da telovadi vsak dan, saj ji vadba veliko pomeni. "Ključ do uspeha je v pravilnem ravnotežju med delom, dieto in vadbo," je razkrila 42-letna zvezdnica.

Ne spreglejte