SiolNET. Trendi Zdravje
Vsebino omogoča Mercator
  • Messenger
  • Messenger

Tako zveni domače: edinstvene "zgodbe" iz Koroške, Dolenjske in Primorske

Vsebino omogoča Mercator

Kar roke ustvarijo, to srce vzljubi. Kar z ljubeznijo zraste, vedno domače zveni. Da, zato imamo radi doma pridelano ekološko hrano. Mercator vsak dan poskrbi, da iz vaše kuhinje zadiši po pristni domačnosti, tisti, ki vam prebudi pravo lakoto, in tisti, ob kateri vaše brbončice kar zavriskajo od veselja.

Ko si roko podajo narava, znanje, ljubezen, ustvarjalnost in veselje do dela, nastanejo ročno oblikovani izdelki Lotos Gourmet. Ko si roko podajo narava, znanje, ljubezen, ustvarjalnost in veselje do dela, nastanejo ročno oblikovani izdelki Lotos Gourmet.

Vaš najboljši sosed je vedno znal najti najboljše – tako med kupci, partnerji kot dobavitelji. S sistematičnim razvojem njihovega programa Radi imamo domače so se na policah Mercatorjevih trgovin že doslej znašli številni butični izdelki, pridelani na slovenskih domačijah, marsikatero ime lokalne kmetije pa je postalo znano po vsej Sloveniji.

V sodelovanju s kmetijskimi zadrugami je nastala tudi Akademija Radi imamo domače, ki je med pridelovalce prinesla veliko najsodobnejšega znanja, od razvoja blagovnih znamk do osvajanja novih trgov.

Vrhunska ekološka pridelava

Tokrat Mercator lestvico postavlja še višje. Priljubljeni rdeč srček Radi imamo domače je zdaj dobil še predpono BIO, saj se v jesenski akciji predstavlja pet izbranih partnerjev, katerih izdelki se ponašajo z vrhunsko ekološko pridelavo.

Spoznajte njihove partnerje, katerih izdelki se ponašajo z vrhunsko ekološko pridelavo. Siri iz senenega mleka z ekološke kmetije Kukenberger, z naravnimi barvili obarvane bio testenine Gabaroni, olivno olje Morgan, bio pulpe Lotos Gourmet in bio žele bonboni Perger – to so zvezde letošnje jeseni na Mercatorjevih policah.

Prepustite se slastnim medenim užitkom družine Perger. Prepustite se slastnim medenim užitkom družine Perger.

Za dobro hrano stojijo dobri ljudje

Prihajajo iz Koroške, Dolenjske in Primorske ter se predstavljajo po vsej Sloveniji. Vse pa odlikujejo prvovrstne naravne surovine ter brezhibna ekološka pridelava in obdelava. Saj veste, za dobro hrano stojijo dobri ljudje, tako proizvajalci, ki z ljubeznijo do svoje zemlje iskreno želijo ponuditi najboljše, kar lahko pripravijo, kot vi, ki domače izdelke kupujete, saj veste, da so pristnih okusov in imajo visoko dodano vrednost.

Zato lahko za njihovimi obrazi in imeni na tej spletni strani odkrijete tudi njihove podrobne, posebej za Mercator posnete življenjske zgodbe.

Imate radi domače in ekološko? Vam ni vseeno, kaj vnašate v svoje telo? Na kmetiji Morgan, ki leži sredi neokrnjene narave, v vasici Grintovec na nadmorski višini 219 metrov, ste na pravem naslovu. Imate radi domače in ekološko? Vam ni vseeno, kaj vnašate v svoje telo? Na kmetiji Morgan, ki leži sredi neokrnjene narave, v vasici Grintovec na nadmorski višini 219 metrov, ste na pravem naslovu.

Ekološka kmetija Kukenberger je kmetija z dolgoletno tradicijo. Njihove izdelke odlikujejo tehnološka dovršenost, prepoznavni okusi in nezgrešljiva aroma, ki zagotavljajo, da ob pokušini ne boste ostali ravnodušni. Ekološka kmetija Kukenberger je kmetija z dolgoletno tradicijo. Njihove izdelke odlikujejo tehnološka dovršenost, prepoznavni okusi in nezgrešljiva aroma, ki zagotavljajo, da ob pokušini ne boste ostali ravnodušni.

Dovolj so dobri, da so lahko najboljši

Oglejte si jih v njihovem naravnem okolju in tam, kjer predelujejo vse te dobrote. Prisluhnite jim in slišali boste, kako pomembno je za njihovo mojstrstvo znanje, ki se prenaša iz roda v rod: z očeta na sina, z babice na vnukinjo, po več generacij ...

Prav zaradi te čvrste zakoreninjosti v domači zemlji in družinskem znanju se nova generacija slovenskih kmetov in podjetnikov, kmetic in podjetnic ne boji ne sodobnega znanja ne širnih trgov.

Dovolj so dobri, da so lahko najboljši in da lahko na hudomušno vprašanje, ali kaj domačega znamo, s katerim je TV-oglas odprl še en izjemen "rokodelec", dedič goslarske družine Blaž Demšar, ponosno odgovorijo: "Znamo – ker imamo radi domače!"

delitve: 26
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin