Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 10. 2014,
8.16

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

gibanje Sensilab zdrava prehrana

Petek, 24. 10. 2014, 8.16

4 leta, 6 mesecev

Samo za ženske: hrana, ki ni za moške

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ženskam bi včasih lahko rekli kar superženske, saj poleg tega, da skrbijo za svoj videz, skrbijo še za svoje otroke, v službi dajejo vse od sebe, popoldne pa se posvečajo svoji družini in hobijem.

Ženske se vse bolj zavedajo pomembnosti aktivnega življenjskega sloga in želijo imeti zdravo in čvrsto telo. Gibanje vidijo kot kakovostno preživljanje prostega časa, ob njem se sprostijo, ohranjajo mladostni videz in energijo.

Že dolgo pa vemo, da za zdravje in fit telo ni dovolj le športna aktivnost, pomembna je tudi zdrava prehrana. Pozitivni učinki zdrave prehrane so že vsem dobro znani, žal pa razni prodajalci prehranskih izdelkov za aktivno življenje nagovarjajo predvsem moške, pozabijo pa na ženske. A tudi ženske so aktivne in si želijo čim boljših rezultatov.

Zdrave s športom in pravo prehrano

Z gibanjem ohranjamo dobro telesno pripravljenost, vpliva tudi na dobro počutje in zdravje in nam omogoča kakovostno življenje. Vsak, ki se ukvarja s športom, pa se zaveda tudi njegovih pozitivnih učinkov na videz, saj je telo bolj vitko in čvrsto. Pogosto se ženske prav zaradi zadnjega odločijo, da bodo športno aktivne.

Za to, da bo počutje res dobro, pa je treba poskrbeti tudi s prehrano. Nutricionisti svetujejo, naj jemo kakovostno, polnovredno hrano, veliko sadja in zelenjave, naj pazimo na pravo razmerje med maščobami, ogljikovimi hidrati in beljakovinami. Navsezadnje pa moramo biti skrbni tudi pri tem, kdaj jemo in kolikokrat na dan jemo. Težava nastane, ko nam preprosto zmanjka časa za pripravo toliko kakovostnih obrokov.

Prehranski dodatki za aktiven življenjski slog

Pri zadnji težavi pomagajo kakovostni prehranski dodatki, ustvarjeni prav za ženske, ki si želijo zdravega, aktivnega življenja. ShapeIT s svojo specifično sestavo kljubuje vsakdanjim izzivom ženskega telesa, saj vsebuje vitamine, minerale in preostale hranilne snovi, ki jih žensko telo najbolj potrebuje vsak dan in jih ne moremo zagotoviti z redno prehrano.

Poseben je tudi zato, ker se prilagaja željam – vsak dan, vsak trenutek. Ženske ne marajo monotonosti, rade eksperimentirajo in si svet prilagajajo trenutnemu razpoloženju ter zastavljenim ciljem. Vsak obrok ima lahko drug okus, drug cilj. Vsebuje samo najkakovostnejše certificirane sestavine, zato je popolnoma varen za uporabo.

ShapeIT daje vse, kar ženska potrebuje:

- energijo za življenje, - podporo pri fizični aktivnosti, - zdrav posladek, prigrizek ali uravnotežen obrok, - pot do večje vzdržljivosti ali več energije, - splošno pomoč pri vzpostavljanju zdravega vsakdana.

Kakšne so vaše želje in cilji?

Vsaka ženska ima svoj življenjski slog, ki ga mora v prvi vrsti prilagoditi svojim obveznostim in prioritetam. Če želi biti ob tem še zdrava in aktivna, se mora vprašati, katera vadba bo zanjo najprimernejša in kako si bo zagotovila zdrave obroke.

Želite biti bolj zdravi, izgubiti kilograme, okrepiti mišice, izboljšati telesno pripravljenost?

Sem zaposlena mama

Seveda otroci prinesejo veliko veselja, a zahtevajo tudi veliko časa. Če ženska ob tem hodi še v službo in ustvarja kariero, ji pogosto zmanjka časa, da bi poskrbela še zase. Večkrat se zgodi, da izpusti rekreacijo, ob tem pa še pozabi na redne obroke, ki so zelo pomembni pri ohranjanju dobrega počutja. Takrat je čas, da začne bolj skrbno načrtovati svoje zdrave obroke. Nič ni slabšega kot to, da jih izpušča.

Verjamemo, da se v zgornjem opisu prepozna mnogo žensk. Tistim, ki kljub obveznostim želijo ostati zdrave, priporočamo paket prehranskih dodatkov S+ LIFESTYLE. Ta vam bo pomagal, da boste živeli bolj zdravo in z minimalnimi spremembami poskrbeli za aktiven življenjski slog.

Želim si shujšati

Mnoge ženske niso zadovoljne s svojo telesno težo. Težava pa je, da so zasičene z raznovrstnimi informacijami o tem, kako shujšati. Izgubljene med vsemi dietami in nasveti so pogosto zmedene, ne vedo, za katero se odločiti, in tako še težje vztrajajo le pri eni. V resnici pa je pomembno le to, da se gibajo in da jejo zdravo in kakovostno hrano, predvsem pa, da jejo redno in ravno prav – in nikakor ne premalo.

V tem primeru je odlična rešitev paket S+ SLIM, ki omogoča hitrejšo izgubo teže, boljše rezultate pri vadbi ter okusnejše in bolj zdrave obroke.

Sem vrhunska športnica

Vrhunske športnice s časom in disciplino nimajo težav, saj jim šport ne predstavlja več le hobija, temveč so ga vključile v svoj vsakdanjik. A tudi one se spopadajo z različnimi težavami, včasih jim pade motivacija, drugič se upočasni njihov napredek. Želja vsake vrhunske športnice je, da bi bila z vsakim treningom še boljša, hitrejša in bolj vztrajna. Za to mora vaditi in jesti kakovostno, saj tako ohranja telo zdravo in brez poškodb.

Za še boljše rezultate priporočamo paket S+ PERFORMANCE, ki to omogoča s kakovostno izbiro prehranskih sestavin. Ob tem, da boste dale vse od sebe, vas tako ne bo skrbelo, da ne bi ostale vitalne, zdrave in mladostne, saj vam bo pomagal preprečiti poškodbe, izčrpanost in bolečine.

Rada sem aktivna in v formi

Tudi če niste vrhunska športnica, se lahko vsakodnevno ukvarjate s športom. Veste, da vitkost ni vse, vi si želite fit postave in boljšega počutja. Vedno pa pride kakšno obdobje, ko vam pade motivacija in se vam zdi, da kar naprej vadite, novih rezultatov pa ni. Mogoče napačno vadite, še bolj verjetno pa je, da ne poskrbite za pravilno prehrano. Vadba namreč predstavlja le del učinkovitega treninga, zelo pomembna je tudi zdrava prehrana.

Če želite, da bo vaša vadba dobila rezultate in boste z vsakim treningom bližje izklesanemu telesu, si privoščite paket zdrave prehrane S+ SHAPE. Ta bo učinek rednih treningov močno povečal, hitreje boste topili maščobne obloge in učvrstile telo.

Ne spreglejte