Najboljši team building ta hip

Ljubljana bo v četrtek, 21. septembra 2017 že drugič gostila Business Run: atraktiven tekaški dogodek, ki želi postati največji "team building" dogodek leta v Sloveniji. Namenjen je vsem ljubiteljem športa, narave, druženja in sproščene zabave, iz velikih in malih podjetij ter iz javnih ustanov in drugih organizacij.

Najboljši team building ta hip
Vsebino omogoča Sport Media Focus

Foto: Sport Media Focus in Siol.net

"Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana" bo po vzoru večjih urbanih mest potekal kot štafetni tek, na katerem bodo lahko sodelovale tričlanske ekipe zaposlenih v podjetju ali organizaciji. Vsak od članov ekipe bo moral s štafetno palico preteči svoj krog v Parku Tivoli v dolžini 3,8 kilometra. Časi vseh treh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa nagradile.

Business Run

Dogodek bo na sporedu po zaključku delovnega časa, v četrtek, 21. septembra, ob 17:30. Če vam tek ne diši ali se iz kakršnega koli drugega razloga ne morete udeležiti štafetnega tekaškega podviga, vas vabimo, da se nam pridružite na preizkušnji v nordijski hoji.

[video: 64337 / ]

Zakaj "team building" dogodek?

Ker si želimo, da se povežete s sodelavci iz vašega podjetja oziroma organizacije, med oddelki in med nivoji odločanja, oblikujete svojo trojko ter pokažete ekipni duh tako na tekaški progi, kot tudi na zabavnem druženju.

Po zaključku teka bo v dvorani Tivoli poskrbljeno za vrhunsko kulinarično doživetje. Udeleženci teka ali nordijske hoje se boste razvajali ob okusnih specialitetah kuharjev hotela Lone.

Skupaj se zavzemajo za aktiviranje ideje Jamie Oliver Food Foundation, čigar cilj je zagotoviti brezplačni obrok za vse otroke na svetu.

Business Run

Ekskluzivno samo za udeležence teka bo nato hrvaška pevka Severina zagotovila odlično zabavo in veselo razpoloženje.

Športni duh je ključen pri oblikovanju timskega duha, zato verjamemo, da lahko "Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana" pomaga pri oblikovanju najboljših ekip, ki bodo uspešne tako pri svojem delu v podjetjih in ustanovah, kot tudi pri razvijanju medsebojnih odnosov izven službenih prostorov.

Business Run

Vabimo vas, da se tudi vaše podjetje pridruži temu športnemu "team building" dogodku, prijavi svoje ekipe ter zaposlenim v podjetju omogoči dogodek, na katerem se bo krepil športni in poslovni duh.

Katera izmed naštetih jedi je zmagala?

Prve štiri jedi, ki so v glasovanju prejele največ vaših glasov, in jih bodo kuharji pripravili na tekaškem dogodku Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana, so:

  • tortilja s piščančjim mesom, pisano papriko, paradižnikovo salso in avokadom,
  • čokoladni muss s slivami,
  • peresniki s šampinjoni, cvetačo, rikoto in drobnjakom,
  • kremna grahova juha z meto in popečeno kruhovo rezino.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano