Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 10. 2023,
11.00

Osveženo pred

6 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

fizioterapevt rehabilitacija fizioterapija zaposlitev Medicofit PR članek

Sreda, 25. 10. 2023, 11.00

6 mesecev, 1 teden

Karierna priložnost v kliniki Medicofit: Zaposlimo fizioterapevta!

Oglasno sporočilo

Ali si želite delati v ugledni zdravstveni ustanovi, kjer je osredotočenost na pacienta na prvem mestu? Imate strast do fizioterapije in željo, da bi svoje veščine uporabili v okolju, kjer se cenijo vaše strokovno znanje in izkušnje?

MF923-210 | Foto: Medicofit Foto: Medicofit

Imamo odlično priložnost za vas! Klinika Medicofit, najnaprednejša ustanova na področju rehabilitacije in zdravljenja poškodb, išče nove fizioterapevte, ki bodo postali ključni člani naše strokovne ekipe.

Naša ustanova je znana po inovativnih terapevtskih pristopih, visokih standardih kakovosti ter predanosti zdravljenju in rehabilitaciji pacientov. V tem duhu iščemo posameznika, ki ne le izpolnjuje stroge zahteve za to delovno mesto, ampak tudi deli našo strast do skrbi za bolnike in nenehnega strokovnega izpopolnjevanja.

Klinika Medicofit ponuja izjemno priložnost za rast in razvoj v vrhunskem zdravstvenem okolju, kjer se vrednoti znanje, inovacije ter strokovnost.

Z našim poudarkom na individualni obravnavi vsakega pacienta, iskanju najnovejših pristopov in tehnologij v fizioterapiji ter tesnem sodelovanju s celotnim zdravstvenim timom boste kot fizioterapevt, igrali ključno vlogo pri pomembnih korakih pacientov na poti do okrevanja.

MF923-206 | Foto: Medicofit Foto: Medicofit

Če verjamete, da ste pripravljeni sprejeti izziv in postati del ekipe, ki spreminja življenja, vas vabimo, da se pridružite kliniki Medicofit. Ne samo da boste delali v okolju, kjer je kakovost skrbi za bolnike na prvem mestu, imeli boste tudi priložnost, da nenehno rastete, se izpopolnjujete in se uveljavljate kot strokovnjak na področju fizioterapije.

Kdo smo?

Klinika Medicofit je vrhunska ustanova s ponosno tradicijo, ki se je specializirala za zdravljenje mišično-skeletnih poškodb, rehabilitacijo ter izboljšanje telesnega zdravja naših pacientov. Ustanovljena z vizijo, da bi pacientom zagotovili najboljšo mogočo oskrbo, smo postali sinonim za kakovostno zdravstveno storitev.

Našo ekipo sestavlja že kar 31 strokovnjakov, ki si delijo strast do sodobnih praks rehabilitacije in zavezanosti pacientom, da jih vodimo od poškodbe do popolnega gibanja. Naša vizija je celostno zdravljenje poškodb in to ni le govorjenje – to je naša praksa.

Naša zaveza k nenehnemu izobraževanju in uporabi najnaprednejših terapevtskih tehnik ter tehnologij nas ločuje od drugih. S sodobno opremo in vrhunskimi strokovnjaki zagotavljamo celovito oskrbo, ki je usmerjena v hitro okrevanje in izboljšanje kakovosti življenja.

MF923-13 | Foto: Medicofit Foto: Medicofit

Zakaj postati del ekipe Medicofit?

Postati del ekipe Medicofit je odločitev, ki prinaša številne koristi in edinstvene priložnosti za naše zaposlene.

  • Karierni napredek in rast: Klinika Medicofit omogoča hiter karierni napredek in rast našim strokovnjakom. Delo v našem najsodobnejšem zasebnem zdravstvenem centru vam bo omogočilo razvijati svoje sposobnosti in doseči višje cilje v fizioterapiji.
  • Sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki: Sodelovanje z vodilnimi strokovnjaki za ortopedsko fizioterapijo in kineziologijo vam bo omogočilo izmenjavo znanja in izkušenj. Pri nas se vsakodnevno učimo od najboljših specialistov.
  • Štipendije in zaposlitev za študente: Študentom fizioterapije ponujamo možnost zaposlitve po končanem študiju ter študijske štipendije. S tem se zavezujemo k podpiranju mladih talentov v razvoju.
  • Stalna izobraževanja: Redna interna izobraževanja in številna mednarodna izobraževanja so ključni del naše strategije razvoja ekipe. Neprekinjen strokovni razvoj in številne možnosti izobraževanja, vam bodo pomagale ostati na samem vrhu vašega področja.
  • Kultura odličnosti: Odličnost ni le cilj, temveč del kulture našega podjetja. Delamo v okolju, ki nenehno stremi k izboljšavam in spremembam v slovenskem zdravstvu.

MF923-83 | Foto: Medicofit Foto: Medicofit

Kaj pričakujemo od vas?

Od svojih zaposlenih pričakujemo, da izpolnjujejo visoke standarde strokovnosti, predanosti in osebne integritete, ki so ključni za naše delovno okolje. Kot del naše ekipe fizioterapevtov boste imeli ključno vlogo v procesu rehabilitacije in izboljšanja zdravja naših pacientov. Vaše odgovornosti vključujejo:

  • Strokovni pristop: Pričakujemo, da boste vedno sledili najnovejšim smernicam v fizioterapiji in pokazali strast do stalnega strokovnega napredovanja. Razvijali in izvajali boste prilagojene programe fizioterapije, ki bodo pomagali pacientom pri premagovanju telesnih izzivov in izboljšanju njihove funkcionalnosti.
  • Diagnostika in zdravljenje: Izvajanje celovite ocene bolnikov, vključno s temeljitimi fizičnimi pregledi, oceno zdravstvenega stanja in postavljanjem natančnih diagnoz. Uporaba najnovejših tehnik in terapevtskih postopkov za zdravljenje poškodb, obnavljanje gibalnih sposobnosti in izboljšanje telesne zmogljivosti.
  • Samostojnost in izkušnje: Zmožnost samostojnega dela s pacienti je ključna. Pričakujemo, da boste lahko samostojno izvajali fizioterapevtske postopke. Pretekla izkušnja s samostojnim delom s pacienti je zaželena in bo obravnavana kot prednost.
  • Poznavanje patologij v ortopediji: Od vas pričakujemo dobro poznavanje področja ortopedske fizioterapije, saj je to eno od osrednjih področij delovanja naše klinike.
  • Komunikacijske veščine: Zelo dobro razvite komunikacijske spretnosti so ključne za uspeh, saj boste tesno sodelovali s pacienti in drugimi člani naše ekipe. Upamo, da prinašate pozitivno energijo v vsakdanje delo in značilno visoko moralo naše ekipe.
  • Osebni pristop in higiena: Zavezanost osebnemu pristopu do strank in visok standard za osebno higieno sta ključnega pomena za ustvarjanje varnega in udobnega okolja za paciente.

Če ste pripravljeni izpolnjevati ta pričakovanja ter se želite pridružiti naši strokovni ekipi v kliniki Medicofit, vas vabimo, da se prijavite na razpis za delovno mesto oz. zaposlitev fizioterapevta. Skupaj bomo soustvarjali pot do boljšega zdravja in življenja za naše paciente.

Koga vabimo k prijavi na delovno mesto fizioterapevta?

Diplomirani fizioterapevti: Pozivamo izkušene in diplomirane fizioterapevte, ki že imajo trdno osnovo na področju fizioterapije in želijo nadaljevati svojo kariero v okolju, ki spodbuja rast, inovacije ter strokovno izpopolnjevanje.

Študenti 2. in 3. letnikov fizioterapije: Ponujamo tudi priložnost mladim študentom fizioterapije, ki želijo pridobiti dragocene izkušnje in se učiti od najboljših v industriji. V Medicofitu boste imeli možnost aktivno sodelovati pri terapevtskih postopkih, razvijati svoje veščine ter graditi trdno podlago za vašo prihodnost.

Absolventi fizioterapije: V naši kliniki cenimo nove diplomante, ki prinašajo sveža znanja, strast ter nove perspektive. Ponujamo vam priložnost za vstop v delovno okolje, kjer boste lahko uporabili svoje akademsko znanje in se hkrati izpopolnjevali skozi mentorstvo izkušenih fizioterapevtov.

V kliniki Medicofit verjamemo v pomen timskega dela, kontinuiranega izobraževanja in visoke profesionalnosti. Če se prepoznate med navedenimi skupinami in vas privlači možnost delati v zdravstvenem okolju, kjer se uresničujejo najvišji standardi skrbi za paciente, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi in postanete del naše zgodbe o uspehu v fizioterapiji.

MF923-47 | Foto: Medicofit Foto: Medicofit

Prijave sprejemamo na e-naslov: Kariera@medicofit.si. Vašo prijavo naj sestavljata življenjepis in motivacijsko pismo.

Klinika Medicofit razvija kulturo odličnosti, ki spreminja slovensko zdravstvo na bolje in predstavlja dobro prakso inovativnosti v zdravstvu.

Vedno znova dokazujemo, da je tudi v zdravstvu priložnost za revolucijo in nove dosežke. Postanite del naše ekipe in vodite paciente od poškodbe do gibanja brez bolečin ter jih popeljite na pot do novega, boljšega življenja.

Naročnik oglasnega sporočila je MEDICOFIT, D. O. O. 

Ne spreglejte