Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 5. 2014,
18.54

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

roke telovadba Jennifer Lawrence

Ponedeljek, 12. 5. 2014, 18.54

8 let, 2 meseca

Kako do izklesanih ramen, kot jih ima Jennifer Lawrence (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Igralka Jennifer Lawrence rada nosi obleke, s katerimi opozori na svoja izklesana ramena. Tako raje kot oprsje poudari predel nad njim.

Jennifer Lawrence lahko na rdečih preprogah pogosto vidimo v oblekah brez rokavov, ki razkrivajo njena ramena in hrbet. Za lepo izoblikovan zgornji del telesa pa moramo prav tako telovaditi in utrjevati mišice. Z vajami, ki jih predstavljamo spodaj, boste izboljšali držo, učvrstili mišice hrbta in rok ter to poletje blesteli v majicah in oblekicah brez rokavov.

Imate deset minut na dan? Za ta sklop vaj potrebujete le deset minut časa, uteži (težke naj bodo kilogram ali dva) in nedrsečo podlago. Z vajami boste učvrstili mišice rok, hrbta in prsnega koša.

Sedem vaj za lep zgornji del telesa Ta sklop vsebuje sedem različnih vaj – vsako izvajate 50 sekund, nato pa vaje še trikrat ponovite. Potrebujete kilogramski ročni uteži ali dve pollitrski plastenki, napolnjeni z vodo.

Tudi brez telovadnih pripomočkov gre Za konec pa še sklop vaj, za katere ne boste potrebovali nobenih telovadnih pripomočkov, uporabili boste le težo svojega telesa.

Ne spreglejte