SiolNET. Trendi Zdravje
2,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Iščejo mesojedca, ki je za 50 tisočakov pripravljen postati vegan

2,32

termometer

veganska hrana |  | Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Podjetje z veganskimi prehrambnimi izdelki išče zapriseženega mesojedca, ki se je pripravljen spreobrniti v vegana in s tem zaslužiti zajeten kup denarja.

Britansko podjetje Vibrant Vegan, ki se ukvarja s pripravo in dostavo veganskih obrokov, je pred kratkim objavilo nenavaden razpis: iščejo "najbolj neomajnega mesojedca v Združenem kraljestvu", ki mu ponujajo 50 tisoč funtov (okoli 56 tisoč evrov), če preide na vegansko prehrano.

Veganska hrana | Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Izbranec (oziroma izbranka) bo z njimi podpisal pogodbo, s katero se bo zavezal, da tri mesece ne bo užival nobene hrane živalskega izvora, ob tem pa bo na družbenih omrežjih tudi druge spodbujal, naj preizkusijo vegansko prehranjevanje. V teh treh mesecih bo imel na voljo neomejeno količino obrokov podjetja Vibrant Vegan, ves čas bo imel tudi dostop do nutricionista.

veganska prehrana | Foto: Pexels Foto: Pexels

Po izteku treh mesecev se bo lahko odločil, ali bo ostal vegan (vsaj) do konca leta 2021, v tem primeru mu bo podjetje zagotovilo za kar 100 tisoč funtov (112 tisoč evrov) oziroma "dosmrtno" zalogo obrokov, ki jih prodajajo.

Prijave zbirajo do 25. januarja, a so omejene le na prebivalce Združenega kraljestva.

Oglejte si še:

vegansko Trendi Presenetljiv podatek, zakaj se (vsaj) januarja prehranjevati vegansko #video Ana Čufer Triglav Trendi Na Triglav in nazaj v manj kot treh urah, in to z vegansko prehrano! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin