Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 11. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča BIMEDIA D.O.O.

Natisni članek

zdravje zima advertorial zimska rekreacija

Torek, 28. 11. 2017, 7.00

2 meseca, 2 tedna

Hiša zdravja podarja tri izdelke!

Vsebino omogoča BIMEDIA D.O.O.

Ste tudi vi prepričani, da so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični? Takšno je tudi osnovno vodilo podjetja NOW FOODS - ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur.

Po poletnih mesecih, dolgi sezoni alergij in hitri menjavi vremena je naš imunski sitem precej oslabljen, preti pa nam sezona prehladov, viroz in gripe. Prav zaradi tega je pomembno, da prisluhnemo sebi in svojemu telesu ter začnemo krepiti imunski sistem. | Foto: Po poletnih mesecih, dolgi sezoni alergij in hitri menjavi vremena je naš imunski sitem precej oslabljen, preti pa nam sezona prehladov, viroz in gripe. Prav zaradi tega je pomembno, da prisluhnemo sebi in svojemu telesu ter začnemo krepiti imunski sistem.

Eden izmed načinov, kako krepiti imunski sistem pozimi, so poleg zdrave prehrane, redne telovadbe, nege in skrbi za lastno telo tudi prehranska dopolnila na naravni osnovi.

Ob iskanju naravnih – resnično naravnih – izdelkov se marsikdaj znajdemo na razpotju in v dvomih. Pravzaprav je težko najti izdelke, za katere smo lahko 100-odstotno prepričani, da so res naravni.

Med take zagotovo spada podjetje NOW FOODS, ki je bilo ustanovljeno leta 1968 na podlagi prepričanja, da zdravje ne sme biti razkošje ter da so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični. Vztrajanje podjetja pri naravnih sestavinah je eden od mnogih dejavnikov, zaradi katerih izstopa na trgu, kjer so sintetične sestavine v neobvladljivem porastu.
Manj sonca, manj vitaminov in več tveganja za naš obrambni sistem – to je stanje, ki nas bo spremljalo prihodnjih nekaj mesecev. | Foto: Thinkstock Manj sonca, manj vitaminov in več tveganja za naš obrambni sistem – to je stanje, ki nas bo spremljalo prihodnjih nekaj mesecev. Foto: Thinkstock

Kaj sploh pomeni naravno?

Deklaracije na izdelkih nam niso vedno v pomoč, saj lahko skoraj vsakdo navede oznako "100-odstotno naravno".

Proizvajalci lahko trdijo, da so njihovi izdelki naravni, čeprav ti v resnici vsebujejo gensko spremenjene organizme (GSO) ali visoko fruktozni koruzni sirup. Tako je preprosto zato, ker to področje ni zakonsko urejeno. Zelo pomembno je, da zato podrobneje spoznate zavezanost podjetja k uporabi naravnih sestavin in zagotavljanju visoko kakovostnih izdelkov.

Česa izdelki NOW FOODS ne vsebujejo

Ravno tako je pomembno, česa izdelki NOW ne vsebujejo. Izdelki NOW so brez GSO (gensko spremenjenih organizmov), težkih kovin, hormonov in obsevanja surovin ter hidrogeniziranih in umetnih transmaščob. Da lahko zagotovijo najvišjo kakovost izdelkov, podjetje opravi kar 16 tisoč analiz in testov mesečno na vhodnih surovinah, sestavinah in končnih produktih, ki jih testira na različne nečistoče, težke kovine, pesticide in polnila.

Izdelke znamke NOW si lahko ogledate v spletni trgovini Hiša zdravja. Izbirate lahko med več kot 80 različnimi izdelki, ki so varni, učinkoviti in ustrezajo strogim standardom kakovosti.

Naravno in kakovostno - potrjeno s certifikati in nagradami

Fotogalerija
1 / 9

Okrepite imunski sistem z vitamini in minerali NOW

Multivitamini NOW  | Foto: Multivitamini NOW

NOW Multivitamini:

  • Imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Prispevajo k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalni ravni kalcija v krvi ter ohranjanju zdravih kosti in zob.

Koncentrat ribjega olja v priročnem manjšem pakiranju | Foto: Koncentrat ribjega olja v priročnem manjšem pakiranju Koncentrat ribjega olja v priročnem manjšem pakiranju OMEGA-3:

  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.
  • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida in delovanju možganov.
  • Naravni koncentrat ribjega olja v tem pripravku je proizveden pod strogim nadzorom kakovosti.
  • Testiran je, da ne vsebuje potencialno škodljivih koncentracij onesnaževalcev (npr. živega srebra, težkih kovin, polikloriranih bifenilov, dioksina in drugih).

Nagradna igra

Spletna trgovina Hiša zdravja podarja tri nagrade!

Spletna trgovina Hiša zdravja ima široko ponudbo naravnih prehranskih dopolnil blagovne znamke NOW za izvrstno počutje - za imunski sistem, prebavne težave, menopavzo, stres, učinkovito kozmetiko za nego kože na osnovi aloe vere, naravne dezodorante in še mnogo več. Poleg vsega tega ponujajo tudi strokovna svetovanja s področja prehrane, ki jih opravlja njihova strokovna sodelavka Sendi Lešnjak, mag. inž. prehrane, certificirana bioresonančna terapevtka.
  1. Multivitamini NOW
  2. OMEGA-3
  3. Nakupovalna vrečka NOW
Ne spreglejte