Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 3. 2024,
12.24

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

debelost hujšanje PR članek

Ponedeljek, 4. 3. 2024, 12.24

1 mesec, 3 tedne

Britanski novinar razkril metodo, ki pospešuje izgorevanje maščob in izgubo do 17 kg v enem mesecu!

Oglasno sporočilo
slim-article3 | Foto Grobally LLC

Foto: Grobally LLC

Poglobljena raziskava je pokazala, da je mogoče izgubiti kar do 17 kg telesne teže, zmanjšati telesno maščobo in celo preprečiti učinek jojo v enem mesecu. Hkrati pa metoda vpliva tudi na biološko starost telesa – pomladitev za 15 let. Brez vadbe, brez diete in brez tveganih odrekanj hrani.

POZOR! NUJNO SPOROČILONa žalost inovatorji metode nimajo denarja za njeno promocijo. Če želite ugotoviti, kako hitro, učinkovito in na naraven način izgubiti težo, preberite ta članek! To je edini zanesljiv vir glede te naravne metode hujšanja.

Dejstva, ki jih je razkril preiskovalni novinar Mark S., so povsem na novo razkrila, kaj vemo o učinkovitih načinih hujšanja. Vse zahvaljujoč odkritju, ki tudi 80-letnikom omogoča, da ohranijo idealno težo, popolno zdravje in dobro počutje.

Povsem naravna metoda!

Tudi najboljši strokovnjaki in strokovnjaki v boju proti prekomerni teži se niso zavedali, da taka metoda obstaja. Mnogi od njih so bili šokirani, ko so slišali, da lahko:

  • izgubite do 17 kg v manj kot enem mesecu,
  • odpravite vse nepotrebne telesne maščobe in se znebite celulita,
  • ustavite lakoto in željo po prigrizkih in sladkarijah,
  • preoblikujete telo brez naporne vadbe,
  • si povrnete fit telo,
  • uravnate raven holesterola, krvnega sladkorja in krvnega tlaka ter
  • preprečite učinek jojo.

Kot je pokazal Mark S., je takšne učinke mogoče doseči v samo enem mesecu! "Raziskava to nedvoumno potrjuje, videl sem dokumente iz najpomembnejših raziskovalnih centrov v Evropi," pojasnjuje novinar. Podpisali so jih največji strokovnjaki s področja nutricionistike!

Ta naravna metoda hujšanja je bila preizkušena na več kot štiri tisoč prostovoljcih, starih od 19 do 83 let. Bila je 99,7-odstotno učinkovita. V povprečju so ljudje izgubili približno do 17 kg v enem mesecu, uravnali vrednosti holesterola in imeli za kar 340 odstotkov več energije. Menijo, da je ta naravna  metoda hujšanja odkritje, ki bi bilo lahko nominirano za Nobelovo nagrado.

Na žalost farmacevtska podjetja ne želijo, da bi tako učinkovit, naraven način za hitro hujšanje postal priljubljen. Na lastne oči sem videl, kako so delali škodo ustvarjalcem te metode. Grožnje, razbijanje oken, rezanje avtomobilskih pnevmatik ... Pripravljeni so narediti vse, da bi preprečili vsesplošno uporabo metode!

slim-article3.1_1200 | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Pomagajte sebi in drugim!

Mark S.: Ustvarjalci metode so skoraj popolnoma bankrotirali! Tožbe, napadi in rezanje pnevmatik so privedli do ustrahovanja uglednih znanstvenikov. Ti ljudje živijo na robu. Ko sem obiskal enega od njih, sem bil šokiran. Človek s tolikšnim znanjem živi v strahu in zelo slabih razmerah.

Odločil sem se, da te priložnosti ne bom izpustil. Svetu bom pokazal odkritje, ki lahko enkrat za vselej zmaga v epidemiji prekomerne telesne teže. Preprosta metoda, s katero lahko vsakdo izgubi toliko teže, kot si zdaj želi. Enkrat za vselej:

  • brez učinka jojo,
  • brez stradanja,
  • brez naporne vadbe ter
  • brez spreminjanja življenjskega sloga in navad.

Sliši se kot čudež, vendar je res! Če želite izvedeti več o tej naravni  metodi hujšanja ali jo uporabiti in izgubiti do 17 kg v enem mesecu ...

Obiščite spletno stran in čimprej pridobite to naravno metodo hujšanja! »»»

Naročnik oglasnega sporočila je Grobally LLC.   

Ne spreglejte