Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 10. 2015,
14.33

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Filip Flisar

Petek, 23. 10. 2015, 14.33

6 let, 7 mesecev

Bo Filip Flisar gladko zmagal in obdržal svoje brke?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Najbolj priljubljeni slovenski brkač Filip Flisar nas je pred kratkim prestrašil s fotografijo, na kateri je bilo več kot očitno, da je obril svoj prepoznavni znak.

Ker v našem spominu prevladuje enačba Filip Flisar = brki, smo takoj preverili, ali bomo simpatičnega brka po novem videvali v novi podobi. Izvedeli smo, da je naš najbolj priljubljeni ekstremni smučar pristal na drzne izzive Gladkega bančništva in pri tem stavil največ, kar lahko – svoje spektakularne brke. Simpatičen športnik, ki obožuje adrenalin in izzive, je svoje brke postavil na kocko v kar treh nalogah. Te mora uspešno rešiti v zelo kratkem času, sicer sledi manj prijeten izid stave – odstranitev brkov. Vlogo izzivalca so zavzeli nečloveški robotski brivnik, mrtvo hladni brivec in depilatorka, ki se ponaša z nemško natančnostjo. Filip je že uspešno prestal izziv z robotskim brivnikom, saj mu je uspelo odpreti brezplačni bančni račun prek spleta v manj kot petih minutah, ter izziv z brivcem, ko si je Filip v manj kot minuti v mobilni banki Bank@Net nastavil varčevalni cilj. Vladarske storitve Gladkega bančništva gredo Filipu očitno odlično od rok, a napetost ne popušča. Čaka ga še zadnji izziv z depilatorko, ki komaj čaka, da se bo Filipu časovna tekma s storitvami Gladkega bančništva ponesrečila. Za koga navijaš? Bi raje videl Filipa brez brkov?

Storitve Gladkega bančništva so namreč tako hitre in preproste, da si je Filip upal zanje zastaviti svoj največji ponos. Tudi ti si odpri osebni račun kar prek spleta v petih minutah in uporabljaj še druge storitve Gladkega bančništva:

- Varčevalnik v mobilni banki Bank@Net – že z majhnimi zneski privarčuj za potovanje, izobraževanje ali katerokoli svojo drugo željo, - Predplačniško Viso za hitre in varne nakupe prek spleta – porabiš le toliko, kot imaš, - Kredite za dogodivščine, ki ne morejo počakati na jutri.

Več o storitvah Gladkega bančništva lahko izveš na spletni strani gladko.svetavladar.si in na Facebook strani Sveta Vladar, kjer lahko spremljaš tudi napete izzive s Filipom.

Ne spreglejte