Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 9. 2023,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Zen21 spolnost ljubezen ljubezen horoskopsko znamenje horoskop horoskop vedeževanje PR članek

Ponedeljek, 25. 9. 2023, 7.00

2 meseca, 2 tedna

Razkrito: na ta način se bo tvoje spolno življenje izboljšalo

Oglasno sporočilo
PR16 - Razkrito na ta način se bo tvoje spolno življenje izboljšalo_1200 | Foto Freepik

Foto: Freepik

Spolna energija je prastara sila, ki se skozi nas izraža na različne načine. Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti ter potrebe na področju ljubezni in strasti. Z razumevanjem teh značilnosti se lahko bolje povežemo s samim seboj in svojim partnerjem.

OVEN (21. marec-20. april)

Strasten in impulziven oven pogosto prevzame glavno vlogo v spolnosti. Da pa se ne ujamejo v rutini, je priporočljivo, da včasih partnerju prepustijo pobudo in vodstvo. Raziskovanje občutljivejše strani in učenje, kako je včasih biti v podrejeni vlogi, lahko ovnu odpre vrata k novim dimenzijam užitka.

Jesen bo vroča zaradi številnih razlogov. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

BIK (21. april-21. maj)

Senzualnemu in potrpežljivemu biku je najbolj pomembna čutna izkušnja. Dotikanje, poljubljanje in predigra so zanj ključnega pomena. Včasih pa je dobro preizkusiti tudi nekaj hitrejšega in bolj nepričakovanega, da prebudi svoje strasti.

Za marsikoga bo jesen prelomna na področju intime. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

DVOJČKA (22. maj-21. junij)

Za intelektualnega dvojčka je mentalna povezanost ravno tako pomembna kot telesna. Erotična literatura, pogovori o fantazijah in skupno gledanje filmov lahko okrepijo intimno vez. Vendar je ključno, da ne pozabi na pomen globoke čustvene povezanosti in občasno upočasni svoj (pre)hiter tempo.

V ljubezni bo jeseni veliko preobratov in presenečenj. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom. 

RAK (22. junij-22. julij)

Za skrbnega in intuitivnega raka sta varnost in čustvena povezanost nujni. Spolna izkušnja je boljša, če je prisotno zaupanje. Občasne spremembe okolja, kot so romantični oddihi ali različna mesta za zabavo v dvoje, pa lahko prinesejo svežino in novosti.

Odpirajo se vam nove romantične poti. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

LEV (23. julij-23. avgust)

Karizmatičnemu in strastnemu levu je všeč, ko je v središču pozornosti, tudi v postelji. Da bi obogatil svoje spolno življenje, lahko včasih preizkusi vlogo opazovalca ali se prepusti partnerjevemu vodenju. Igra vlog ali različna presenečenja v spalnici lahko vžgejo dodatne iskrice.

V ljubezni je vse mogoče. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

DEVICA (24. avgust-22. september)

Skrbna in analitična devica se včasih preveč osredotoča na popolnost, kar lahko zavira spontanost. Da bi se lahko bolj sprostila, bi se morala prepustiti partnerju in se osredotočiti na trenutek, v katerem je, namesto da analizira vsako potezo v postelji. Uporaba senzoričnih igrač ali masaže lahko poveča njeno čutnost.

Nič ni bolj vznemirljivega kot potovanje v neznano. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

Brezplačno vedeževanje samo za vas!

Pokličite na telefonsko številko 01 600 77 00 in izkoristite pet minut brezplačnega pogovora še danes.

Brezplacnih_5_minut_1 | Foto:

TEHTNICA (23. september-23. oktober)

Vznesena tehtnica ljubi romantiko in estetiko. Zabava v dvoje v soju sveč ali ob spremljavi prijetne glasbe bo okrepila njeno izkušnjo. Vendar pa bi morala občasno preizkusiti tudi bolj divje in nepredvidljive stvari, da strast ne ponikne.

Vsak korak, ki ga naredite danes, vpliva na vašo prihodnost. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

ŠKORPIJON (24. oktober-22. november)

Nasvet: strasten in skrivnosten škorpijon je po naravi zelo globok in intenziven ljubimec. Različne meditacije in seznanjanje s tantro lahko povečajo njegovo spolno povezanost s partnerjem. Prav tako je bistveno, da se izogiba preveliki posesivnosti ali ljubosumju.

Nekaj posebnega se pripravlja za vaše intimno življenje. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

STRELEC (23. november-21. december)

Avanturističnemu in svobodnjaškemu strelcu so všeč raziskovanje in avanture. Srečanje s spolnimi igračkami ali raziskovanje novih spolnih tehnik lahko obogati njegovo izkušnjo v postelji. Prav tako je pomembno, da je komunikacija več čas odprta in iskrena.

Vaše romantično življenje je na prelomnici. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom. 

KOZOROG (22. december-20. januar)

Nasvet: discipliniran in ambiciozen kozorog se drži tradicionalnih vrednot, vendar bi moral včasih preizkusiti nekaj novega in svežega. Preprosta sprememba rutine ali okolja lahko prinese občutek novosti in vznemirjenja.

Vsak nov dan prinaša možnost novih ljubezenskih avantur. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

VODNAR (21. januar-18. februar)

Družaben in živahen vodnar ceni svobodo in neodvisnost. Pogovor o mejah in željah v spalnici je ključnega pomena. Prav tako lahko preizkusi skupinske dejavnosti, kot so delavnice o spolnosti ali obisk terapevta s partnerjem.

Ljubezen ni le čustvo, je potovanje dveh duš. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

RIBI (19. februar-20. marec)

Čutna in empatična riba je izredno čustveno znamenje, ki išče globoko povezanost. Da bi ohranila svežino, bi morala včasih stopiti iz svoje cone udobja in se prepustiti fantaziji. Ustvarjalnost v spalnici lahko prinese dodatno čarobnost.

Na obzorju je čustvena prenova. Spoznajte svojo ljubezensko prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21, D. O. O.  

Ne spreglejte