Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 4. 2024,
11.15

Osveženo pred

6 dni, 15 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

advertorial Zen21 vedeževanje horoskopsko znamenje horoskop horoskop

Ponedeljek, 29. 4. 2024, 11.15

6 dni, 15 ur

SANJA IZ ASTROLIFE JE PRIPRAVILA MESEČNI HOROSKOP ZA SIOL.NET

MESEČNI HOROSKOP MAJ 2024: Biki bodo rešili finančne težave, strelci pa se bodo srečali z nepozabnimi pustolovščinami

Oglasno sporočilo

Maj je mesec, ko se narava prebuja v svoji polni lepoti. In enako velja za naše življenjske projekte in ambicije. Pod vplivom Venere v biku se bo povečal naš občutek za lepoto, harmonijo in užitek v življenju.

Maja lahko pričakujemo, da bodo naša prizadevanja obrodila sadove, če bomo ostali zvesti svojim vrednotam. | Foto: Canva / ZEN21 Maja lahko pričakujemo, da bodo naša prizadevanja obrodila sadove, če bomo ostali zvesti svojim vrednotam. Foto: Canva / ZEN21

Maj 2024 prinaša obdobje, ko bo modrost ključna za ohranjanje harmonije in blagostanja. V tem mesecu bomo morali biti pozorni na impulzivna dejanja, ki lahko privedejo do konfliktov, sporov in nepotrebnih finančnih izgub. S Soncem v znamenju bika, ki poudarja lastnosti, kot sta vztrajnost in delavnost, se obeta čas, ko bomo z usmerjenostjo na trdno materialno podlago ter s pravilno strategijo lahko dosegli velik uspeh.

Finančna napoved za začetek maja obeta stabilnost, saj prihodki presegajo odhodke, kar prinaša finančno olajšanje brez potrebe po omejevanju pri manjših užitkih. Kljub temu horoskop svetuje previdnost pri večjih investicijah.

Na področju ljubezni bo maj mesec cvetočih romanc. Venera v biku napoveduje močno čustveno povezanost in priložnosti za poglobitev odnosov. Cvetna polna luna bo poseben čas za družinsko življenje, ki obljublja čustveno izpolnjenost in globljo povezanost med partnerjema. Maj je mesec, ki obljublja, da bo sledenje srcu prineslo stabilnost in srečo.

Preberite svoj mesečni horoskop in odkrijte, kaj vam prinaša navihani maj.

Maj 2024, OVEN (21. marec20. april)

Čaka vas nemiren čas v ljubezni, saj boste prednost dali financam in ne čustvom. Pazite, da vas spremembe v prioritetah ne … Preberite več.

Maj 2024, BIK (21. april21. maj)

Končno se bo vaš trud obrestoval. Finančne težave se bodo poslovile in vam omogočile, da vso svojo pozornost tokrat … Preberite več.

Maj 2024, DVOJČKA (22. maj21. junij)

V maju vas čaka kar nekaj izzivov, s katerimi se boste morali soočiti z odločnostjo in samozavestjo. Tako v poslu kot … Preberite več.

Maj 2024, RAK (22. junij22. julij)

Ker bo finančno področje dokaj stabilno, boste lahko uresničili nekaj svojih starih želja, vendar pazite, da ne boste … Preberite več.

Maj 2024, LEV (23. oktober23. avgust)

V maju vam ne bo dolgčas! Okolica vas bo nagradila s številnimi komplimenti, kar bo povzdignilo vaš ego, vendar pazite, da … Preberite več.

Maj 2024, DEVICA (24. avgust22. september)

V mesecu maju boste spoznali, da vseh finančnih priložnosti brez pomoči drugih ne morete izkoristiti in zato … Preberite več.

Maj 2024, TEHTNICA (23. september23. oktober)

Srečali se boste z ugodnimi priložnostmi za poslovno rast, a boste morali stopiti zunaj svojih okvirjev in pokazati … Preberite več.

Maj 2024, ŠKORPIJON (24. oktober22. november)

Čakajo vas nepozabni trenutki v dvoje! Poslovili se boste od strahu, da bi vam kdo strl srce, zato bo področje ljubezni ... Preberite več.

Maj 2024, STRELEC (23. november21. december)

Občudovanja in interesa okolice ne bo manjkalo. Tako v ljubezni kot poslu boste pustili izreden vtis, s katerim … Preberite več.

Maj 2024, KOZOROG (22. december20. januar)

Pripravite se na poslovne izzive! S predanostjo in delavnostjo boste pokazali, da zmorete vse, kar vam okolica naloži in … Preberite več.

Maj 2024, VODNAR (21. januar18. februar)

Na začetku meseca boste morali paziti, da vas preobremenjenost ne bo položila v posteljo. Več pozornosti boste … Preberite več.

Maj 2024, RIBI (19. februar20. marec)

Finančno področje bo zacvetelo, zato si boste lahko privoščili nekaj več. Ker bo komunikacija na splošno zelo … Preberite več.

VEDEŽEVANJE V ŽIVO: osvetlite pot svoje usode in izkoristite brezplačno vedeževanje. Postanite del posebnega doživetja!

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21, D. O. O. 

Ne spreglejte