Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 4. 2024,
7.00

Osveženo pred

3 tedne, 3 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Zen21 horoskopsko znamenje horoskop horoskop PR članek

Ponedeljek, 1. 4. 2024, 7.00

3 tedne, 3 dni

SANJA IZ ASTROLIFE JE PRIPRAVILA MESEČNI HOROSKOP ZA SIOL.NET

MESEČNI HOROSKOP APRIL 2024: Ovne čaka zmagovalno vzdušje, dvojčke pa možnost dodatnega zaslužka

Oglasno sporočilo

Aprila, ko Sonce potuje skozi znamenje ovna, se bo začutil močan zagon za akcijo in nove začetke. Pred nami je idealen čas za postavljanje novih ciljev in začetek novih projektov, saj energija ovna podpira pogum, iniciativo in samozavest.

Aprilske energije spodbujajo nove začetke, introspekcijo in osebno rast. | Foto: Canva / ZEN21 Aprilske energije spodbujajo nove začetke, introspekcijo in osebno rast. Foto: Canva / ZEN21

April bo mesec, poln priložnosti za rast in osebni razvoj za vsa astrološka znamenja. Z energijo Sonca v ovnu se obetajo dinamični časi za karierno napredovanje in osebne uspehe, a se lahko hkrati s tem pojavijo tudi številni konflikti zaradi ljubosumja.

Aprila bo polni sončev mrk prinesel trenutke strasti in potrebo po nežnosti v odnosih. Nekatera znamenja bodo našla finančno stabilnost in poslovni uspeh, medtem ko bodo druga odkrivala ravnovesje med delom in zasebnim življenjem ter se podala v nove avanture.

April prav tako obljublja čas za duhovno rast, odkrivanje novih področij zanimanja in globljega smisla življenja. S pričakovanjem nenavadnih dogodkov in srečanj moramo biti odprti za nove priložnosti, ki nam jih prinaša univerzum. Ta mesec je čas za raziskovanje, rast in izkoristek nepričakovanih možnosti, ki lahko obogatijo naša življenja.

Preberite svoj mesečni horoskop in odkrijte, kaj vam prinaša muhasti april.

April 2024, OVEN (21. marec–20. april)

Aprila se bo vaša situacija izboljšala. Začutili boste zmagovalno energijo, zaradi katere vas nobena ovira ne bo … Preberite več.

April 2024, BIK (21. april–21. maj)

Če boste aprila preveč impulzivni, zlasti v ljubezni, boste morali pogosto zagovarjati svoja dejanja in besede, kar pa ne … Preberite več.

April 2024, DVOJČKA (22. maj–21. junij)

Če se boste znali motivirati, boste za nagrado prejeli finančno spodbudo, ki vam bo pomagala splezati na zeleno vejo in … Preberite več.

April 2024, RAK (22. junij–22. oktober)

April bo postregel z romantično atmosfero. Samske čakajo strastni trenutki, vezani pa bodo lahko obudili odnos in … Preberite več.

April 2024, LEV (23. oktober–23. avgust)

Na poslovnem področju boste morali pokazati mirno kri, sicer bo okolica izkoristila vašo šibkost in dovzetnost za … Preberite več.

April 2024, DEVICA (24. avgust–22. september)

Aprila si boste morali večkrat vzeti čas zase, sicer vas bo občutek tesnobe in stresa spremljal na vsakem koraku in vas … Preberite več.

April 2024, TEHTNICA (23. september–23. oktober)

Aprila boste morali razmisliti, koga si želite ob sebi in koga ne. Z iskreno komunikacijo boste spoznali, katere osebe … Preberite več.

April 2024, ŠKORPIJON (24. oktober–22. november)

Čakajo vas ljubezenske preizkušnje. Razpoloženje bo nihalo, zato april ne bo najboljši čas za sprejemanje pomembnih ... Preberite več.

April 2024, STRELEC (23. november–21. december)

Pred vami so nove priložnosti za finančno in poslovno rast, a boste morali svoje korake premišljeno sprejeti, da vas lahkomiselnost … Preberite več.

April 2024, KOZOROG (22. december–20. januar)

Aprila boste morali več pozornosti nameniti skrbi zase, vendar ne boste smeli zapasti v ekstreme, saj ta praksa ne bo … Preberite več.

April 2024, VODNAR (21. januar–18. februar)

Vaša ambicija bo dosegla nebo. Lotili se boste več stvari hkrati, kar pa ne bo nujno najboljše, saj bodo nekatere zadeve … Preberite več.

April 2024, RIBI (19. februar–20. marec)

Aprilu se boste uspešno soočili z vsemi poslovnimi izzivi, a bo pomembno, da boste sledili svojemu ritmu in si razporedili … Preberite več.

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21, D. O. O. 

 

Ne spreglejte