SiolNET. Trendi Vedeževanje
Vsebino omogoča ZEN21
  • Messenger
  • Messenger

Kaj čaka vaše znamenje v tem mesecu in poleti?

Vsebino omogoča ZEN21

Vas zanima prihodnost? Se sprašujete, kaj vas letos poleti čaka v ljubezni, financah in karieri? Vsako astrološko znamenje se drugače sooča z raznimi izzivi, ki nam jih postavljajo planeti, zvezde in mi sami. Če imate vprašanja za izkušene vedeževalce, ki na različne načine lahko poiščejo odgovore na vaše dileme, potem ste na pravem mestu. Danes ob 19. uri si oglejte brezplačno vedeževanje v živo z Martino in Sanjo.

Klikni za predvajanje oddaje (V ŽIVO ob 19. uri):

Astrolife vedeževalci vsak mesec v živo in brezplačno odgovarjajo na vaša najbolj pereča vprašanja. Obravnavali bodo različne teme: od simpatij in sorodnih duš, finančnih preobratov in poslovnih uspehov do iskanja sreče in osebne rasti.

Oddajo Vedeževanje v živo boste na Siol.net lahko spremljali v živo, predvajala pa se bo na tudi na profilu Astrolife na Facebooku in kanalu YouTube. Oddaja bo zastavljena interaktivno, sooblikovali pa jo boste vi s svojimi komentarji oziroma vprašanji.

Zagotovite si svoj odgovor in že danes pustite vprašanje oziroma komentar pod tole objavo.

Poleti se nam lahko veliko zgodi na ljubezenskem področju. Kaj čaka vaše astrološko znamenje, preverite pri vedeževalkah Astrolife. | Foto: Shutterstock Poleti se nam lahko veliko zgodi na ljubezenskem področju. Kaj čaka vaše astrološko znamenje, preverite pri vedeževalkah Astrolife. Foto: Shutterstock

NE ZAMUDITE: Brezplačno vedeževanje v živo z Martino in Sanjo.

KDAJ: V ponedeljek, 12. junija, ob 19. uri.

KJE: Profil Astrolife na Facebooku in kanal YouTube. 

KAKO SODELUJEM? TUKAJ napišite svoje vprašanje.

Pogled v zvezde lahko razkrije odgovore na vaše izzive

Neznane poti bodo veliko lažje, če boste opremljeni z nekaj napotki svoje najljubše astrologinje. | Foto: Shutterstock Neznane poti bodo veliko lažje, če boste opremljeni z nekaj napotki svoje najljubše astrologinje. Foto: Shutterstock

V oddajah, ki so že stalnica na profilu spletne strani Astrolife, vedno gostujejo različni vedeževalci z večletnimi izkušnjami, z njihovo pomočjo se v oddajah prepletajo zanimive zgodbe in izkušnje, zato bo lahko vsak našel nekaj zanimivega zase.

Morda je naslednja oddaja lahko dobra priložnost, da preverite, kako deluje nekaj, s čimer se morda prej še niste srečali, ali pa vas ni zanimalo, tokrat pa boste dobili priložnost, da pokukate v svet vedeževanja in višjih energij, ter si dopustite spoznati nekaj novega. Nekaj drugačnega, kar bo spremenilo vaš pogled na življenje. Tudi če vam astrološke znanosti niso zelo blizu, so odgovori podani na takšen način, da so razumljivi tudi popolnemu laiku. Samo prepustiti se morate energijam, ki vas bodo vodile do odgovorov na vaše trenutne izzive.

Najprimernejša so odprta vprašanja, torej takšna, na katera ni mogoče odgovoriti le z da ali ne. Vprašajte, kaj vedeževalec zaznava na nekem področju, vprašajte o novih poteh, ki se vam odpirajo. Bodite pripravljeni, da vas preseneti tudi malce globlji odgovor, ki bo od vas zahteval, da naredite korak naprej v življenju. Vedeževalca lahko pokličete tudi v primeru, ko začutite močno potrebo po tem, da bi se na duhovni ravni srečali z osebo, ki je ni več v življenju.

Rezervirajte si datum: 12. junij ob 19. uri

zen21 | Foto:

Naslednja oddaja, ki je nikakor ne smete zamuditi, bo v ponedeljek, 12. junija 2023, ob 19. uri, zato si v koledar vpišite ta pomembni zaznamek. In da ne zamudite še česa ključnega, ste vabljeni, da všečkate profil spletne strani Astrolife na Facebooku in njihov kanal YouTube.

Tokrat v ospredju: odnosi in čustva

Odnosi so včasih zapleteni, naša čustva velikokrat vodijo neke višje sile, ki jih sami ne poznamo. Zakaj se ne bi za nasvet obrnili k astrologinjam Astrolife. | Foto: Shutterstock Odnosi so včasih zapleteni, naša čustva velikokrat vodijo neke višje sile, ki jih sami ne poznamo. Zakaj se ne bi za nasvet obrnili k astrologinjam Astrolife. Foto: Shutterstock

Vedeževalki Martina in Sanja se bosta v tokratni oddaji dotaknili odnosov in čustev, ki bodo v juniju oziroma poleti vsekakor na prvem mestu.

Sicer nas letos poleti vse čaka poletje obilja, ker se je Jupiter, planet širitve in rasti, pravkar preselil v bika, znamenje denarja, razkošja in materialnih dobrin. Še več dobrih novic imamo za vas: ravno v času poletja se je zaključila sezona mrkov, retrogradni Merkur pa se je končal pred nekaj tedni.

Tako bi moral biti prihajajoči letni čas veliko bolj umirjen v primerjavi s preteklimi meseci. Kljub temu se v nekaj mesecih po mrku še vedno lahko razvijejo spremembe, zato bodite pozorni. Toda vse dobre stvari se morajo sčasoma končati in avgust bo zaključil Merkur s še enim retrogradnim gibanjem.

Kako pa kažejo zvezde vašemu astrološkemu znamenju? Preverite 12. junija v oddaji na profilu na Facebooku in kanalu YouTube

Niste dobili odgovora zase?

Kdor ne bo prejel odgovora na svoje vprašanje pa lahko med ali po oddaji pokliče na številko 01 600 7700. Vsak novi uporabnik prejme petminutni brezplačni pogovor, zato izkoristite to neverjetno ponudbo in že danes odklenite skrivnosti življenja.

Kako potekata klic na Astrolife in vedeževanje v živo?

Tudi mi smo preizkusili, kako deluje Astrolife.si. Prepustili smo se vpogledu v ciganske karte in se skupaj z vedeževalko Martino podali na skrivnostno pot, ki nam jo namenjajo naslednji meseci.

Vedeževanje in svetovanje Astrolife velja za enega izmed najboljših tovrstnih ponudnikov v Sloveniji.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin