SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Februar na Viasat Nature

Skrb za divje in udomačene kosmatince

0

termometer

 | Foto:

Televizijski kanal Viasat Nature vam prinaša najboljše oddaje o divjini ter navdihujočih osebnih stikih med ljudmi in živalmi. Preverite, katere nove vsebine si boste na njem lahko ogledali februarja.Preživite februar v družbi Superveterinarja

V čast vsemu, kar je povezano s Superveterinarjem, bomo od ponedeljka, 5. februarja, vsak delovnik v mesecu spremljali dr. Noela Fitzpatricka in ekipo klinike Fitzpatrick Referrals, ki bo z nami delila vzpone in padce veterinarskega poklica.

Na Viasat Nature bodo predvajali vse sezone dokumentarne serije Superveterinar (več o tem si preberite spodaj), ogledali pa si bomo lahko tudi posebno dokumentarno oddajo Superveterinar: bionična oddaja.

Reševanje divjih medvedov (Wild Bear Rescue)

Foto: Omnifilm | Foto: Foto: Omnifilm

Ob sobotah, od 3. februarja, ob 15. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 12 x 30 min.

Njihovo življenjsko poslanstvo je reševanje sestradanih osirotelih medvedjih mladičev, jih vzgojiti do te mere, da bodo sposobni preživeti, in jih izpustiti nazaj v divjino.

Družina Langen vodi enega največjih rehabilitacijskih centrov za medvede v severni Britanski Kolumbiji ter ima edina na svetu licenco za vzgojo in izpust grizlijev.

Vsaka epizoda vas bo popeljala v čudovito divjino Britanske Kolumbije, v skrbne roke zatočišča za divje živali Northern Lights. Družina si vsako leto prizadeva rešiti, vzgojiti in vrniti v naravo na desetine osirotelih črnih medvedov, grizlijev in kermoških medvedov.

Superveterinar (The Supervet)

Foto: Banijay Rights | Foto: Foto: Banijay Rights

Od ponedeljka, 5. februarja, ob 14.30. │ Sezona: 5. │ Št. epizod: 20 x 60 min.

V eni od najboljših veterinarskih bolnišnic, kjer vsak mesec sprejmejo dvesto novih pacientov, deluje ekipa stotih veterinarskih tehnikov, fizioterapevtov in hidroterapevtov, ki jih vodi karizmatični kirurg Noel Fitzpatrick.

Klinika se ponaša z več operacijskimi dvoranami, rehabilitacijskim bazenom in radiološkim oddelkom, tako da bi raven nege zadovoljila tudi človeške paciente.

Noel in ekipa prestavljajo meje veterine, saj pacientom med drugim pritrjujejo bionične okončine, s svojimi zdravstvenimi čudeži pa ne osrečujejo samo živali, temveč tudi njihove hvaležne lastnike.Kanal Viasat Nature je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 129.*

Kanal je vključen v programske opcije MINI, STANDARD in MEGA HD ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored kanala Viasat Nature.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin