Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 12. 2019,
10.45

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

zdrav način življenja slavni motivacija advertorial TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 19. 12. 2019, 10.45

2 meseca, 2 tedna

Dr. Fit

Potrebujete motivacijo? Prisluhnite nasvetom slavnih!

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
V formi s slavnimi na Dr. Fit

Program Dr. Fit vam bo med prihajajočimi prazniki in po njih pomagal vzdrževati kondicijo in vam svetoval, kako pripraviti okusne in zdrave jedi, za izdatno mero potrebne motivacije pa bo poskrbela oddaja V formi s slavnimi.

Šest božičnih romanc v videoteki Pickbox NOW
Trendi Božični filmi za romantične duše

TV-program Dr. Fit ponuja vsebine za zdrav življenjski slog. Nudi nam številne nasvete, oddaje in programe za aktivnejše življenje. Z vadbo, ki jo za vas pripravljajo cenjeni osebni vaditelji in vaditeljice, se boste z lahkoto znebili odvečnih kilogramov ter preoblikovali in okrepili svoje telo.

Če potrebujete dodatno motivacijo, si oglejte oddajo V formi s slavnimi in prisluhnite zvezdnicam in zvezdnikom, ki dosegajo pozitivne spremembe s trdno voljo in vztrajnostjo.


Promocijski video oddaje V formi s slavnimi:

Navdihujoče besede znanih in uspešnih

Voditeljica oddaje, igralka, manekenka in strokovnjakinja za zdravo prehrano Adrienne Janic, se o tej večno vroči temi pogovarja s zanimivimi gosti in gostjami, ki jim je uspelo v svetu filma, glasbe, vrhunske mode in športa.

Serija ponuja vpogled v najboljšo telovadbo, diete in lepotne terapije, zaradi katerih zvezdniki žarijo in se dobro počutijo. Dejstvo je, da zvezde navdihujejo tudi druga drugo. Zakaj ne bi tudi vas?

Oddaja V formi s slavnimi je na sporedu vsak petek ob 18.25 na programu Dr. Fit, ki se na televiziji Telekoma Slovenije nahaja na programskih mestih 311 in 312 (HD).
Božični filmi v videoteki DKino
Trendi Božični filmi za vse generacije in okuse

 

Ne spreglejte