Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 6. 2020,
14.56

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije HBO film TV-serija premiera

Ponedeljek, 8. 6. 2020, 14.56

3 leta, 10 mesecev

Junij na HBO

Novi vladarji in vladarice malih zaslonov

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Junij 2020 na HBO

Junija si bomo na programih in storitvah HBO lahko ogledali štiri povsem nove serije in štiri premiere odmevnih filmskih uspešnic, vključno z Disneyjevo Zlohotnico: vladarico zla.

Junij na Epic Drama
Trendi Epski junijski maraton skrivnosti
SERIJE MESECA

Satirična komična drama spremlja vzpon Katerine Velike (Elle Fanning) od obstranke do carice, ki je Rusiji vladala najdlje v njeni zgodovini, in prikazuje njen buren odnos z možem in ruskim carjem Petrom (Nicholas Hoult). • Premiera serije: v torek, 2. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO si že lahko ogledate celotno prvo sezono serije.

 | Foto: Satirična komična drama spremlja vzpon Katerine Velike (Elle Fanning) od obstranke do carice, ki je Rusiji vladala najdlje v njeni zgodovini, in prikazuje njen buren odnos z možem in ruskim carjem Petrom (Nicholas Hoult). • Premiera serije: v torek, 2. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO si že lahko ogledate celotno prvo sezono serije.

Serija v šestih delih spremlja prebivalce različnih majhnih krajev v ZDA, ki sodelujejo v enkratni večerni moški "drag" predstavi. V vsakem delu bodo navdihovali in poučevali nove rodove nastopajočih kandidatov za naslov kraljice "draga".• Premiera serije: v soboto, 6. 6., ob 11.55 na HBO 3.* │ Na HBO OD/GO si že lahko ogledate celotno prvo sezono serije.

 | Foto: Serija v šestih delih spremlja prebivalce različnih majhnih krajev v ZDA, ki sodelujejo v enkratni večerni moški "drag" predstavi. V vsakem delu bodo navdihovali in poučevali nove rodove nastopajočih kandidatov za naslov kraljice "draga".• Premiera serije: v soboto, 6. 6., ob 11.55 na HBO 3.* │ Na HBO OD/GO si že lahko ogledate celotno prvo sezono serije.

Provokativna serija spremlja Arabello, brezbrižno Londončanko s sijajno skupino prijateljev in obetavno kariero pisateljice. A ko jo nekoč omamijo s pijačo z namenom, da bi jo posilili, mora vnovič ovrednotiti in sestaviti vse elemente svojega življenja. • Premiera serije: v ponedeljek, 8. 6., ob 21.30 na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Provokativna serija spremlja Arabello, brezbrižno Londončanko s sijajno skupino prijateljev in obetavno kariero pisateljice. A ko jo nekoč omamijo s pijačo z namenom, da bi jo posilili, mora vnovič ovrednotiti in sestaviti vse elemente svojega življenja. • Premiera serije: v ponedeljek, 8. 6., ob 21.30 na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Los Angeles leta 1931. Ko se ugrabitev otroka grdo izjalovi, primer prevzame odvetnik Perry Mason (Matthew Rhys), čigar brezkompromisno iskanje resnice razkrije povsem razbito mesto, morda pa tudi priložnost za osebno odrešitev. • Premiera serije: v ponedeljek, 8. 6., ob 21.30 na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Los Angeles leta 1931. Ko se ugrabitev otroka grdo izjalovi, primer prevzame odvetnik Perry Mason (Matthew Rhys), čigar brezkompromisno iskanje resnice razkrije povsem razbito mesto, morda pa tudi priložnost za osebno odrešitev. • Premiera serije: v ponedeljek, 8. 6., ob 21.30 na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

TV-priporočila: Clint Eastwood
Trendi 90 let slovitega "moža brez imena"
FILMSKE USPEŠNICE MESECA

V nadaljevanju svetovne uspešnice iz leta 2014 Zlohotnica (Angelina Jolie) in njena posvojena krščenka Aurora (Elle Fanning) spoznavata zapletene družinske vezi, ki ju zbližujejo, medtem ko ju istočasno razdvajajo prihajajoča svatba, nepričakovani zavezniki in nove temačne sile. • Premiera: v nedeljo, 7. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Film je že na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: V nadaljevanju svetovne uspešnice iz leta 2014 Zlohotnica (Angelina Jolie) in njena posvojena krščenka Aurora (Elle Fanning) spoznavata zapletene družinske vezi, ki ju zbližujejo, medtem ko ju istočasno razdvajajo prihajajoča svatba, nepričakovani zavezniki in nove temačne sile. • Premiera: v nedeljo, 7. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Film je že na voljo tudi na HBO OD/GO.

Z oskarjem nagrajeni režiser Ang Lee prinaša inovativen akcijski triler z zvezdnikom Willom Smithom v dvojni glavni vlogi elitnega morilca, ki spozna, da mu po življenju streže mlajša, hitrejša in močnejša različica samega sebe. • Premiera: v nedeljo, 14. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Z oskarjem nagrajeni režiser Ang Lee prinaša inovativen akcijski triler z zvezdnikom Willom Smithom v dvojni glavni vlogi elitnega morilca, ki spozna, da mu po življenju streže mlajša, hitrejša in močnejša različica samega sebe. • Premiera: v nedeljo, 14. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Navdihujoča zgodba o ljubeči materi (dvakratna oskarjevka Cate Blanchett), ki začuti potrebo, da bi vnovič začutila svojo nekdanjo ustvarjalno strast, potem ko je za družino žrtvovala kariero uspešne arhitektke. Celovečerno priredbo istoimenske knjižne uspešnice Marie Semple je režiral Richard Linklater. • Premiera: v nedeljo, 21. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Navdihujoča zgodba o ljubeči materi (dvakratna oskarjevka Cate Blanchett), ki začuti potrebo, da bi vnovič začutila svojo nekdanjo ustvarjalno strast, potem ko je za družino žrtvovala kariero uspešne arhitektke. Celovečerno priredbo istoimenske knjižne uspešnice Marie Semple je režiral Richard Linklater. • Premiera: v nedeljo, 21. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin in Emma Stone se v nadaljevanju kultne uspešnice iz leta 2009 znova bojujejo proti množici krvoločnih zombijev, hkrati pa se morajo spopasti tudi z medosebnimi težavami. • Premiera: v nedeljo, 28. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin in Emma Stone se v nadaljevanju kultne uspešnice iz leta 2009 znova bojujejo proti množici krvoločnih zombijev, hkrati pa se morajo spopasti tudi z medosebnimi težavami. • Premiera: v nedeljo, 28. 6., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.


Napovednik serije Perry Mason:

Klub Colectiv
Trendi Pretresljiva resnica o smrtonosnem požaru v romunskem nočnem klubu

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Junij na Viasat Explore
Trendi Spremljali bomo zahtevne prevoze ogromnih tovorov

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda za nazaj.

Vem, da je to res
Trendi Mark Ruffalo v epski zgodbi o izdaji, žrtvovanju in odpuščanju
Ne spreglejte