SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Jurski svet: Padlo kraljestvo (Jurassic World: Fallen Kingdom)

0

termometer

Jurski svet: Padlo kraljestvo
Jurassic World: Fallen Kingdom © 2018 Universal Pictures. All Rights Reserved.

Glavna junaka Jurskega sveta Owen (Chris Pratt) in Claire (Bryce Dallas Howard) se v najnovejšem epskem poglavju dinozavrske franšize odpravita na reševalno misijo, na njej pa odkrijeta srhljivo zaroto, ki bi lahko naš planet spremenila v resničen prazgodovinski svet.

ZDA│ 2018 │ 123 min. │ Akcijska ZF-pustolovščina

R: Juan Antonio Bayona│ I: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum

Ocena IMDb: 6,3/10│ Rotten Tomatoes: 48 % │ Uporabniki Googla: 90 %

Minila so štiri leta, odkar so dinozavri uničili tematski zabaviščni park Jurski svet. Otok Isla Nublar je zdaj zapuščen, na njem prebivajo zgolj preživeli dinozavri, ki so v džungli prepuščeni samim sebi.

HBO oktober Trendi Izkoristite akcijsko ponudbo opcije HBO na televiziji Telekoma Slovenije in uživajte ob vrhunskih TV-vsebinah

Ko se začne prebujati otoški vulkan, se Owen in Claire odpravita na reševalno misijo, na otoku pa prideta na sled zaroti, ki utegne naš planet izpostaviti celi vrsti prazgodovinskih nevarnosti.

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

"Razburljiva vožnja, ki končno uide iz tematskega parka." John DeFore, Hollywood Reporter

Filmi in oddaje za pojest Trendi Filmi in oddaje "za pojest" #foto #video

"To je brez dvoma najboljše nadaljevanje filma Jurski park – pametno, strašljivo in celo čustveno močno." Matthew Rozsa, Salon.com

 V videoteki DKino si lahko ogledate tudi vse druge filme iz franšize Jurski park!

Napovednik filma Jurski svet: Padlo kraljestvo:

Zanimivosti:

  • Padlo kraljestvo je nadaljevanje filma Jurski svet (2015) in vmesni del napovedane trilogije, ki je nasledila trilogijo Jurski park.
  • Na režijski stolček je tokrat sedel Juan Antonio Bayona (Nemogoče), režiser predhodnika Colin Trevorrow pa je pri filmi sodeloval kot soscenarist in soproducent.
  • Jurski svet: Padlo kraljestvo Eden od izvršnih producentov filma je Steven Spielberg – režiser izvirnega Jurskega parka (1993) in njegovega nadaljevanja, podnaslovljenega Izgubljeni svet (1997).
  • Za Padlo kraljestvo so izdelali pet animatroničnih dinozavrov, za Jurski svet pa samo enega. V tem filmu imajo namreč človeški liki precej več bližnjih interakcij z dinozavri, Bryce Dallas Howard v enem prizoru celo jezdi na umirjenem tiranozavru.
  • Producenti so Sama Neilla vprašali, ali bi znova odigral dr. Alana Granta, a jih je ta zavrnil z besedami: "Nikoli ne reci nikoli, toda mislim, da je šel naprej. To so drugi časi." Zato pa se je tokrat znova vrnil neki drug zvezdnik izvirnega Jurskega parkaJeff Goldblum.
  • To je prvi film v jurski franšizi, ki ima po odjavni špici še en dodaten prizor.
Trendi OCENA FILMA: Jurski svet

V videoteki DKino si oglejte tudi:

Deadpool 2 Trendi Deadpool 2 Lovec: Zimska vojna Trendi Lovec: Zimska vojna (The Huntsman: Winter's War) Oblika vode Trendi Oblika vode (The Shape of Water)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin