SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
MAREC NA VIASAT NATURE

Divja Kanada, divji Filipini in posebni psi #video

0,06

termometer

Marec na Viasat Nature

Televizijski kanal Viasat Nature vam prinaša najboljše oddaje o divjini ter navdihujočih osebnih stikih med ljudmi in živalmi. Preverite, katere nove vsebine si boste na njem lahko ogledali marca.

Iskanje Fida (Finding Fido)
Od sobote, 17. marca, ob 15. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 6 x 30 min.

V vsaki epizodi serije strokovnjak za pse Seth Casteel pomaga navdušenemu bodočemu lastniku ali lastnici psa poiskati pravega življenjskega sopotnika za njegov oziroma njen življenjski slog.

Med njimi so psi, ki lastnikom pomagajo premagati sramežljivost, aktivni psi, ki lastnike priganjajo k telovadbi, in celo psi, ki so sposobni prepoznati začetne znake epileptičnega napada.Divja Kanada (Wild Canada)

Foto: CBC Foto: CBC

Ob sredah, od 7. marca, ob 19. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 4 x 60 min.

Sezonsko spreminjanje vremena na našem planetu zaznamuje in poganja življenje vseh živih bitij na Zemlji. Ljudje, rastline in divje živali se morajo prilagajati spreminjajočim se pogojem, ki so rezultat potovanja našega planeta okrog Sonca.

Ti sezonski učinki so na nekaterih krajih, recimo v Kanadi, še toliko bolj izraziti.

Serija bo na malih zaslonih pričarala najosupljivejša naravna čudesa Kanade – od tornadov, ki pustošijo po kanadskih prerijah, do risov, polarnih medvedov in nenavadne živali, ki živi pod zemljo in ima 28 tipalk namesto oči. (Napovednik serije si lahko ogledate na dnu članka.)

Združene države živali (The United States of Animals)

Foto: Fpx Foto: Fpx

Ob ponedeljka, 5. marca, ob 7.40. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 12 x 30 min.

Nova zabavna serija s hitrim tempom, ki vas bo popeljala na zanimivo potovanje po ZDA. Ta zabavna mešanica potopisa, pustolovščine in vodiča po ameriških dvoriščih vam bo predstavila številna zanimiva dejstva o divjih, nenavadnih in osupljivih živalih.

Divji Filipini z Nigelom Marvenom (Nigel Marven's Wild Philippines)

Foto: Off the Fence Foto: Off the Fence

Ob četrtkih, od 29. marca, ob 20. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 60 min.

Filipini se lahko pohvalijo z večjo raznolikostjo življenja na kvadratni kilometer kot katerakoli druga država. Polovice tamkajšnjih 52 tisoč živalskih vrst ne najdemo nikjer drugje na Zemlji.

Gre za arhipelag, ki ga tvori sedem tisoč tropskih otokov, razsutih po Pacifiku, od mirnih tropskih koralnih voda do dima in ognja dvajsetih aktivnih vulkanov. Od največjega orla na svetu do enega najmanjših primatov, pritlikavega nartničarja.

Serija sledi vzoru TV-uspešnice Divja Kolumbija z Nigelom Marvenom in ena prvih razkriva osupljiva naravna bogastva Filipinov, kjer veliko živalskih vrst sploh še ni bilo posnetih s kamero.Napovednik dokumentarne serije Divja Kanada:

[video: 67911 / ]


Kanal Viasat Nature je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 129.*

Kanal je vključen v programske opcije MINI, STANDARD in MEGA HD ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored kanala Viasat Nature.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin