SiolNET. Trendi Top deset
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Top 10 slavnih, ki so jih spekli na žaru

0

termometer

 | Foto:
Komični format na žaru ima v tujini dolgo tradicijo, pri nas pa se je na žaru cvrla le peščica. Če ste, potem ko so na žar dali Boruta Pahorja, dobili apetit, ponujamo še 10 slavnih s podobno usodo.

Vid Valič Prvo pravo cvrtje na žaru je pri nas maja lani preživel Vid Valič, ki je od svojih kolegov in kolegic poslušal predvsem šale na račun svojega nosu in las.

Lado Bizovičar Po Valiču je svoje večere na žaru začel organizirati še Lado Bizovičar. V duhu solidarnosti se je kot prvi pustil cvreti sam.

Jan Plestenjak Kot drugo žrtev pa je povabil Jana Plestenjaka.

Charlie Sheen A pravi veterani v organiziranju večerov na žaru so na Comedy Central. Med bolj hvaležen žrtve številni uvrščajo Charlieja Sheena, ki so ga cvrli leta 2011.

Hugh Hefner Precej lahka tarča je bil tudi Hugh Hefner, ki so ga cvrli že leta 2001.

Pamela Anderson Svet stand-up komedije je še vedno pretežno moški. Čeprav se med tistimi, ki se cvrejo, vse bolj pogosto znajdejo ženske, so te v manjšini, predvsem ko je treba sedeti na prestolu. Med prave herojke zato sodi Pamela Anderson, ki so jo cvrli leta 2005.

Joan Rivers Pokojna Joan Rivers je slovela po svojem krutem humorju, zato se je na cvrtju počutila prav domače.

Donald Trump Preden je bil predsedniški kandidat, je bil Trump enako nadležen in tako lahka tarča ameriških komedijantov in komedijantk.

Barack Obama Pahor ni edini aktualni predsednik, ki se je pustil cvreti na žaru. Baracka Obamo podoben ritual praviloma doleti na večerjah z novinarji in novinarkami.

Justin Bieber Marca lani so na žar vrgli Justina Bieberja, ki je tako postal najmlajša oseba, ki so se jo lotili na žaru.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin