SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdniki, ki verjamejo v Nezemljane

4

termometer

Kar nekaj glasbenih in filmskih zvezdnikov je prepričanih, da Nezemljani obstajajo. Nekateri so se močno vživeli v svoje filmske vloge, drugi preprosto ne verjamejo, da smo v vesolju sami.

Pevka Katy Perry v februarski številki revije GQ priteguje poglede s seksi fotografijami, za tiste, ki jim uspe prebrati tudi spremljajoči intervju, pa je povedala: "Na svet gledam skozi prizmo duhovnosti. Verjamem v astrologijo. Verjamem v Nezemljane." In ni edina. Med pevskimi in filmskimi zvezdami je ogromno takšnih, ki so popolnoma prepričani, da imamo v vesolju družbo.

Da v obstoj Nezemljanov verjame igralec Tom Cruise, ni prav presenetljivo –vendarle je scientolog. "Ali smo res tako arogantni, da verjamemo, da smo sami v vesolju? Okoli nas je na milijone zvezd, mi pa mislimo, da smo edina živa bitja? Ne, tam zunaj je marsikaj, le da mi ne vemo za to," je prepričan. Podobnih misli je tudi igralec Keanu Reeves: "Kako je lahko mogoče, da drugje v vesolju ni živih bitij? Ne vem, kdaj jih bomo srečali, ne morem pa si zamisliti, da se to nekoč ne bi zgodilo."

Jaden Smith, ki stopa po igralski poti za zdaj še bolj znanega očeta Willa Smitha, je šel odgovore iskat kar k državnemu vrhu. "O Nezemljanih sem se pogovarjal s predsednikom Obamo. Dejal je, da ne more niti zanikati niti potrditi njihovega obstoja, kar pomeni, da so resnični," je samozavestno pojasnil.

O podobnem prepričana je tudi igralka Sigourney Weaver, ki je imela do zdaj že precej opravka s filmskimi Nezemljani. "V vesolju nismo sami. Mislim, da imajo naše oblasti oddelek, ki se ukvarja izključno z zamolčevanjem poročil o vesoljcih. In to je res nepravično," je dejala. "Bilo bi osvežujoče, če nam o tem ne bi bilo treba brati le v tabloidih." Igralec Dan Aykroyd medtem meni, da Nezemljanov človeštvo sploh ne zanima, ker se preprosto ne znamo obnašati. "Nočejo imeti opravka z nami. Mislim, da nikoli ne bomo imeli nobenega uradnega stika s katerimkoli nezemeljskim bitjem. Sploh po dogodkih 11. septembra. Če so to videli – adijo, človeštvo."

Prav poseben odnos do vesoljskih bitij ima igralka Zooey Deschanel, ki je kot otrok verjela, da je Nezemljanka kar njena sestra Emily, prav tako igralka. "Prepričala me je, da je z Neptuna in da so jo na Zemljo poslali, da me ubije. Mislim, da je videla film Tatovi teles in njena domišljija je podivjala. Občasno me še vedno spreleti, da je govorila resnico," se je pošalila zvezdnica nadaljevanke Novo dekle.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin