Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 8. 2020,
20.22

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,56

Natisni članek

odnosi razmerje zakon Chris Hemsworth Elsa Pataky

Četrtek, 27. 8. 2020, 20.22

3 leta, 8 mesecev

Zvezdnica priznala, da je njen zakon daleč od popolnega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,56

Igralka Elsa Pataky in igralec Chris Hemsworth letos praznujeta deseto obletnico zveze. Ob tej priložnosti je 44-letna zvezdnica spregovorila o njunem zakonu ter iskreno priznala, da nikakor nista popoln par.

Elsa Pataky in Chris Hemsworth letos obeležujeta deset let ljubezni. | Foto: Getty Images Elsa Pataky in Chris Hemsworth letos obeležujeta deset let ljubezni. Foto: Getty Images

Igralca sta se spoznala leta 2010 in se decembra istega leta že poročila. Dve leti pozneje se jima je rodila hči India, 2014 pa sta se razveselila še dvojčkov Sashe in Tristana. In čeprav se imata še vedno nadvse rada ter imata mnoge skupne hobije – oba obožujeta šport in sta rada aktivna –, je Elsa Pataky za portal Body+Soul priznala, da je njun zakon daleč od popolnega.

"Smešno je, da naju imajo ljudje za popoln par. Ni tako. Imava vzpone in padce in še vedno delava na najinem odnosu," je odkrito povedala. "Razmerja so neprestano garanje. Ni lahko." Zlasti odkar sta starša trem otrokom, je pri njih doma pestro in na trenutke precej kaotično, še doda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Jutra, ko je treba vse tri otroke spraviti v šolo, jim pripraviti zajtrk, malico za s seboj in tako naprej, so še posebej pestra. "Sem mama, ki vse ureja zadnji hip, namesto da bi vse lepo pripravila že večer prej, zato je zjutraj pri nas kaos," je povedala v smehu.

Oba sta sicer že od nekdaj nadvse predana družini in jo postavljata na prvo mesto. Elsa zato sprejme precej manj filmskih vlog, kot bi jih sicer. Chris pa se je prav tako odločil, da si po koncu promoviranja svojih zadnjih dveh velikih uspešnic Možje v črnem in Maščevalci: Zaključek za nekaj časa vzame premor od igranja in znova več časa preživi z ženo in otroki.

Preberite tudi:

Kim Kardashian, Kanye West
Trendi Kim še ni obupala: s Kanyejem na dopustu reševala zakon #video
Trendi Po več mesecih tišine Severina objavila fotografijo z Igorjem
Pink in Carey Hart
Trendi Pevka odkrito: Brez zakonske terapije bi bila ločena
Ne spreglejte