SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znani Slovenci, ki letos praznujejo abrahama (foto)

1

termometer

 | Foto:
Med znanimi obrazi na domači sceni letos 50 let praznujejo Alenka Godec, Franci Kek, Igor Šoltes, med tujimi zvezdniki pa Sandra Bullock, Elle Macpherson in Russel Crowe.

Pred dnevi smo preverili, kateri domači in tuji zvezdniki so ali pa še bodo letos stopili v klub 40. Veliko pa je tudi takih, ki se letos srečujejo z abrahamom.

Med znanimi Slovenci, estradniki, umetniki in politiki letos 50-letnico praznujejo pevke Alenka Godec, Romana Krajnčan, Marta Zore in Damjana Golavšek, basist skupine Siddharta Jani Hace, sem pa lahko prištejemo tudi bosanskega glasbenika Sašo Lošića, ki že nekaj let živi v Ljubljani.

Okrogli jubilej letos praznujejo tudi Franci Kek, Igor Šoltes, Gregor Golobič, Stojan Auer, Miran Stanovnik, Andrej Vizjak, Darko Brlek in Damjan Kozole.

Sandri Bullock in Elle Macpherson se leta prav nič ne poznajo Med tujimi "abrahamovci" najdemo lepotico Elle Macpherson, igralke Sandro Bullock, Courtney Cox, Teri Hatcher in Mary-Louise Parker, igralce zastopata Russell Crowe in Nicolas Cage, glasbenike pa Eddie Vedder, Lenny Kravitz in Courtney Love.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin