Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 1. 2020,
13.03

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,66

Natisni članek

SAG-nagrade srečanje Jennifer Aniston Brad Pitt

Torek, 21. 1. 2020, 13.03

4 leta, 2 meseca

Zaradi ponovnega snidenja Brada in Jen k terapevtu? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,66
Jennifer Aniston in Brad Pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Oboževalci nekdanjih zakoncev Pitt od vseh fotografij njunega ponovnega srečanja na podelitvi nagrad SAG nikakor ne morejo pozabiti ene. Tiste, na kateri Jennifer že odhaja od Brada, a jo ta še vedno trdno drži za roko. Komentarji na račun te fotografije, ki preplavljajo Twitter, so nadvse zabavni. V enem od intervjujev po podelitvi nagrad je tudi Jennifer posredno komentirala odnos z Bradom.

Dva dni po podelitvi nagrad SAG, na kateri sta med drugim slavila tudi nekdanja zakonca Jennifer Aniston in Brad Pitt, še vedno bolj kot nagrajenci in večerne toalete z rdeče preproge odmeva prav srečanje Brada in Jen, ki so ga fotografi ujeli v svoje objektive.

Njuni oboževalci, ki seveda zdaj bolj vneto kot kadarkoli prej navijajo za to, da bi znova pristala skupaj, si nikakor ne morejo iz glave izbiti prizora, ko Jennifer že odhaja od Brada, ta pa jo še vedno trdno stiska za roko. Ob tej fotografiji so mnoge prevzele romantične misli, ki so jih nekateri na zelo humoren način delili na Twitterju.

Jennifer Aniston in Brad Pitt
Trendi Splet nori: Brad in Jennifer znova združena #video

Tviti, ki nasmejijo do solz

"Ne bi mi moglo biti bolj vseeno za podelitev nagrad, a zaradi načina, kako Brad Pitt drži roko Jennifer Aniston, mi trepeta srce," se je glasil eden od zapisov, drugi pa: "Pitt in Anistonova sta mi res polepšala dan, o moj bog. Onadva sta tista, ki se držita za roke, jaz pa sem tista, ki je zaradi tega živčna."

Nekateri so iz omenjene fotografije naredili tudi šalo, češ da jih je njuno srečanje pripeljalo do psihoterapevtov: "Povsem v redu se mi je zdel način, kako ga je ona pogledala, a ko sem videla, kako je on gledal njo … In kako jo je držal za roko … Tega ne morem prenesti. Moj terapevt: 'Prosim, izkoristite najino seanso za to, da govorite o sebi, ne o Jennifer Aniston in Bradu Pittu.'"

Jennifer se je spretno izognila vprašanjem o Bradu

Ko je po podelitvi nagrad SAG novinar televizije Extra igralki dejal, da je Brad njen govor v zakulisju pozorno spremljal in celo opustil vse, kar je takrat počel, da bi ji lahko prisluhnil, se je spretno izognila konkretnemu komentarju.

Dejanje je označila za prikupno in dodala: "Vsi smo na neki način odraščali skupaj, res smo. Preprosto zabavna noč je, v kateri vsi navijamo drug za drugega in se spodbujamo. In delamo naprej."

Michelle Williams
Trendi J.Lo na rdečo preprogo v nakitu za devet milijonov #foto #video

Brad in Jennifer sta se ločila pred 15 leti, a sta zadnja leta spet navezala prijateljske stike. Ne tesnih, saj se nista nikoli zares družila, a na njeno zabavo ob 50-letnici je prišel tudi Brad. Par je bil poročen pet let, nekaj fotografij iz časov, ko sta bila še srečno zaljubljena, pa si oglejte v videu spodaj.

nagrade SAG, Parazit
Trendi Lahko Korejci povzročijo senzacijo na letošnjih Oskarjih? #video
Ne spreglejte