Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 1. 2020,
16.58

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,51

1

Natisni članek

SAG-nagrade rdeča preproga nakit obleke

Ponedeljek, 20. 1. 2020, 16.58

4 leta, 3 mesece

J.Lo na rdečo preprogo v nakitu za devet milijonov #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,51

1

Michelle Williams | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Sezona podeljevanja filmskih nagrad je v polnem teku in prav poseben dogodek je še vedno sprehod po rdeči preprogi. Ne le, da so na podelitvi nagrad SAG nekatere zvezdnice znova osupnile z izbiro večerne toalete, pozornost je pritegoval tudi pregrešno drag nakit.

Sinoči so v Los Angelesu podelili že 26. nagrade SAG in na dogodku se je zbrala skorajda vsa hollywoodska srenja. Tokrat so tuji mediji med najbolje oblečene med drugim uvrstili Scarlett Johansson, ki je nosila smaragdno zeleno obleko Armani Privé z globokim V-izrezom, Jennifer Lopez, ki je navdušila v črni obleki z razgaljenimi rameni oblikovalca Georgesa Hobeike, ter njeno soimenjakinjo Jennifer Aniston, ki je blestela v preprosti beli obleki znamke Dior.

Prav tako so pohvale za izbiro večerne toalete prejele Nicole Kidman, ki se je na dogodku pojavila v temno modri svetlikajoči se kreaciji Michaela Korsa, pa Renee Zellweger, ki je tudi nosila temno modro obleko s prostimi rameni znamke Maison Margiela.

Z dvodelno kreacijo Givenchy je prepričala Charlize Theron, medtem ko je modnim kritikom v oči padla tudi črno-srebrna asimetrična obleka znamke Celine Reese Witherspoon.

Nekaj najbolje oblečenih zvezdnikov z rdeče preproge nagrad SAG si oglejte v videoposnetku zgoraj.

Jennifer Aniston in Brad Pitt
Trendi Splet nori: Brad in Jennifer znova združena #video

Dih jemajoč in pregrešno drag nakit

A tokrat so na portalu People posebno pozornost namenili modnim detajlom – če bi tako lahko rekli več milijonov vrednemu nakitu, ki so ga za podelitev nagrad nosili nekateri zvezdniki. Sestavili so seznam tistih, ki so se najdražje in najbolj bujno okitili ali pa presenetili s kakšnim izvirnim kosom nakita.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

50-letna zvezdnica se je okitila z diamantnim nakitom znamke Harry Winston v vrednosti kar devetih milijonov dolarjev. Okrog vratu si je nadela ogrlico s 73.55 karati, na vsako roko si je poveznila zapestnico, ki sta skupaj imeli več kot 95 karatov. Ušesa so ji krasili 13.77-karatni diamantni uhani, nosila pa je tudi prstana, ki sta skupaj premogla skoraj 18 karatov.

Danai Gurira

Danai Gurira | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

41-letna igralka se je po rdeči preprogi sprehodila z živahno mavrično verižico okrog vratu, ki je del prestižne kolekcije Bulgari High Jewelry Divas’ Dream. Ponaša se z 58 karati, zvezdnica pa je k ogrlici kombinirala še ujemajoče se uhane iste znamke.

Charlize Theron

Charlize Theron | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Oskarjevka je presenetila z izvirnim kosom nakita, namreč z nekakšnim naglavnim nakitom znamke Tiffany & Co. v vrednosti 15.500 dolarjev. Njen frizer Adir Abergel ji je nakit poveznil na sredino glave – na prečko –, k temu pa je igralka nosila še preproste diamante uhane.

Yvonne Strahovski

Yvonne Strahovski | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Zvezda serije Deklina zgodba je nase opozorila z ogromnim diamantnim obeskom na prav tako diamantni ogrlici. Nakit znamke Harry Kotlar premore kar 182 karatov, vreden pa je milijon dolarjev. Njen pregrešno drag modni dodatek je bilo na rdeči preprogi skorajda nemogoče spregledati, je pa igralka poleg ogrlice nosila tudi precej manjše oziroma diskretnejše ujemajoče se diamantne uhane.

Lupita Nyong'o

Lupita Nyong'o | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Lupita je na podelitvi nagrad SAG nase opozorila z diamantnim nakitom Forevermark v skupnem seštevku 90 karatov. Poleg visečih uhanov je nosila še diamantna prstana ter diamantni zapestnici. "Tokrat smo izbrali drzen, moderen videz in želela sem, da nakit ne le govori povsem svojo zgodbo, temveč da celotno opravo dopolni do popolnosti. Takoj sem se spomnila na te kose Forevermark, ker so tako sijoči in odsevajo enako odličnost kot Lupita," je izbor nakita komentirala njena stilistka Micaela Erlanger.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Scarlett tudi tokrat na rdeči preprogi ni razočarala. In kot da ni bila že v dih jemajoči obleki videti dovolj popolno, je svoj videz dopolnila še z malce drugačnim nakitom. Viseči diamantni uhani znamke Taffin so imeli oranžen detajl, ki se je ujemal z barvo njenega rdečila za ustnice. Na roki pa je nosila dva diamantna prstana – enega večjega, drugega manjšega – ter ujemajočo se diamantno zapestnico.

Michelle Williams

Michelle Williams | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

K isti znamki kot Scarlett Johansson sej je za tokratni glamurozni dogodek zatekla tudi Michelle Williams, ki pa je izbrala malo drugačne vrste modni dodatek, namreč diamantno lasno broško. Lasni nakit je imel šest karatov in je lepo dopolnil njeno preprosto črno eleganco. "Pri Michelle smo se tokrat želeli osredotočiti na njeno krasno polt," je pojasnila igralkina stilistka Kate Young. "Diamanti Forevermark dajejo njenemu obrazu in rokam še dodaten žar in poudarjajo njeno lepoto."

Christina Applegate

Christina Applegate | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Nekaj posebnega so bili diamantni uhani Azza Fahmy, ki jih je nosila igralka Christina Applegate, saj sta bila levi in desni uhan različna, pa vendarle sta skupaj predstavljala celoto. Levi uhan je bil namreč v obliki zvezde, desni pa v obliki lune z visečima dodatkoma zvezdice in kapljice.

Jharrel Jerome

Jharrel Jerome | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Med nakitom, ki so ga nosili moški zvezdniki, pa je portalu People v oči padel 22-letni igralec Jharrel Jerome, ki je na kazalcu leve roke nosil 4-karatni diamantni prstan znamke Bulgri Serpenti v vrednosti 38.900 dolarjev.

nagrade SAG, Parazit
Trendi Lahko Korejci povzročijo senzacijo na letošnjih Oskarjih? #video
Ne spreglejte