Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 10. 2020,
9.57

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,00

4

Natisni članek

nastop Saturday Night Live Adele

Ponedeljek, 26. 10. 2020, 9.57

3 leta, 6 mesecev

Ves splet govori o shujšani Adele in njenem nastopu na SNL #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,00

4

Priljubljena britanska pevka Adele je pretekli konec tedna nastopila v ameriški oddaji Saturday Night Live (SNL) in navdušila s svojo novo podobo. Prvič, odkar je drastično shujšala, se je namreč pojavila na televiziji in spregovorila o izgubi kilogramov.

Jennifer Lopez, Adele
Trendi Adele in J.Lo Googlu pomagali pri najbolj iskanih dietah v letu 2019 #video

"Vem, da sem videti precej drugače kot takrat, ko ste me videli nazadnje," je v uvodnem nagovoru občinstva dejala Adele in se nato na račun izgube kilogramov še pošalila: "Zaradi ukrepov ob novem koronavirusu pri potovanjih sem morala potovati s čim manj prtljage, zato sem prinesla samo polovico sebe, in to je polovica, ki sem jo izbrala." 

Nato se je dotaknila še svojega prihajajočega in težko pričakovanega albuma. Razkrila je, da še ni dokončan in da zato v oddaji ne bo pela, temveč zgolj zabavala s skeči. Med njimi je sicer postregla z nekaterimi svojimi uspešnicami, a bolj kot nad tem so bili gledalci navdušeni nad njeno podobo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👏 @adele 👏 📸: @maryellenmatthewsnyc

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

Shujšala naj bi s pomočjo sirtuinske diete

Priljubljena britanska pevka je shujšala za skoraj 45 kilogramov, zato ni nič čudnega, da je videti precej drugače, kot smo je bili vajeni. Sama še ni delila podrobnosti svoje preobrazbe, a je znano, da se je tega lotila po starem in preverjenem receptu: začela je redno telovaditi in se bolj zdravo prehranjevati.

A ker se je lotila diete, o kateri se prej ni veliko govorilo, je njene sledilce seveda začelo zanimati, za kaj gre. 

Gre za tako imenovano sirtuinsko dieto. Ta narekuje uživanje živil, ki aktivirajo sirtuine, vrsto beljakovin v telesu, in naj bi spodbujala večjo porabo maščobe. Nekatere raziskave so pokazale, da te beljakovine ščitijo celice, uravnavajo metabolizem in celo pospešujejo izgorevanje kalorij, a dovolj raziskav, ki bi to potrjevale, ni. Mnogi pravijo, da gre pravzaprav za dieto z nizkim vnosom kalorij, s poudarkom na živilih rastlinskega izvora, pri kateri ni prepovedanih živil, nujna je le njihova zmernost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @adele ❤️ 📸: @maryellenmatthewsnyc

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

Takšna sprememba ni bila njen cilj, hujšati je začela zaradi zdravja

Kmalu po tem, ko je 32-letna zvezdnica prvič pokazala svojo novo postavo, je bila deležna številnih kritik, da to ni več ona, da si ni več podobna, mnogi pa so tudi poudarjali, da je vedno trdila, da hujšanje in telovadba nista zanjo.

A ji je hitro v bran stopil njen trener Pete Geracimo in razkril, da tako drastična sprememba ni bila njen cilj, saj se je hujšanja lotila zaradi zdravja, boljšega počutja in svojega sina Angela, ki je pred nekaj dnevi dopolnil osem let. "Izguba odvečnih kilogramov je zelo osebna stvar, ki za posameznika hkrati pomeni izjemno opolnomočenje," je dodal Geracimo.

Preverite še:

Adele
Trendi Adele je končno razkrila, kako se ji je uspelo tako spremeniti #video
Adele
Trendi Adele po štirih letih: ista obleka, a nova postava #video
Ne spreglejte