Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 8. 2020,
13.26

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,20

3

Natisni članek

knjiga Instagram Adele

Ponedeljek, 17. 8. 2020, 13.26

3 leta, 8 mesecev

Adele je končno razkrila, kako se ji je uspelo tako spremeniti #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,20

3

Adele | S to fotografijo je Adele nazadnje šokirala oboževalce. | Foto Instagram

S to fotografijo je Adele nazadnje šokirala oboževalce.

Foto: Instagram

Britanska pevka Adele že več mesecev preseneča s svojo novo, povsem spremenjeno podobo. Nič več ni debelušna, temveč precej shujšana, zdaj pa je končno razkrila, kaj ji je pri tem precej pomagalo.

Trendi Jo prepoznate? To je vitka zvezdnica, ki je shujšala do neprepoznavnosti.

Adele do zdaj še ni naslovila svoje nove podobe, je pa njen trener potrdil, da se za njenim uspehom skriva star, a preverjen uspeh: trdna odločenost, stroga dieta in redna telovadba.

A to ji ne bi uspelo brez knjige, ki ji je "pretresla možgane" in zaradi katere je njena "duša zakričala", kot je zapisala v zadnji objavi na Instagramu. Gre za knjižno delo avtorice Glennon Doyle z naslovom Untamed – Stop pleasing, start living (Neukročena, nehajte zadovoljevati, začnite živeti, op. p.), ki jo priporoča vsem, je sporočila svojim 38,5 milijona sledilcev.

"Preberite to knjigo. Živite jo. Prakticirajte jo. Preberite to knjigo z markerjem pri roki, saj si boste želeli označiti besedilo in ga pozneje spet pregledati, verjemite mi," je navdušeno objavila in še dodala, da se ni zavedala, da je zgolj sama odgovorna za svoje veselje, srečo in svobodo. "Mislila sem, da moramo biti pod stresom, neurejeni, zmedeni in nesebični kot Disneyjevi liki. Kako prekleto globoko!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you’re ready - this book will shake your brain and make your soul scream. I am so ready for myself after reading this book! It’s as if I just flew into my body for the very first time. Whew! Anyone who has any kind of capacity to truly let go and give into yourself with any kind of desire to hold on for dear life - Do it. Read it. Live it. Practice it. We are a lot! But we are meant to be a lot! .. “A good life is a hard life!” Read this book and have a highlighter on hand to make notes because you’ll want to refer back to it trust me! I never knew that I am solely responsible for my own joy, happiness and freedom!! Who knew our own liberation liberates those around us? Cause I didn’t!! I thought we were meant to be stressed and disheveled, confused and selfless like a Disney character! ProBloodyFound!! You’re an absolute don Glennon ♥️

A post shared by Adele (@adele) on

Nima pojma, kdaj bo izdala nov album

Čeprav je vsakršna objava slavne Britanke za njene oboževalce več kot dobrodošla, pa še vedno čakajo najavo nove glasbe, zato jo pod vsakim zapisom na Instagramu sprašujejo po tem.

Pred kratkim je na vprašanje, kdaj bo izdala dolgo pričakovani album, odgovorila, da "še ne", saj "korone še ni konec" in da je v karanteni. Tokrat pa je na komentar enega od sledilcev, kje je album, kratko zapisala: "Iskreno, nimam pojma."

Na novo glasbo sicer čakajo že pet let, saj je zadnji album izdala novembra 2015.

Preverite tudi:

Adele
Trendi Adele po štirih letih: ista obleka, a nova postava #video
Trendi Zvezdnica po drastični Adelini preobrazbi: Napočil je njen čas, da shujša #video
Ne spreglejte