Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 3. 2013,
17.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Beyonce Eminem

Ponedeljek, 25. 3. 2013, 17.36

8 let

Vedno več načrtov za zvezdniške umore

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ameriški policisti imajo vedno več dela s posamezniki, ki načrtujejo zvezdniške umore. Pred kratkim se je govorilo o grožnjah Justinu Bieberju, zdaj grozijo Joss Stone, omenja pa se tudi Beyonce.

"Justin Bieber ni več skromen"

Zadnje čase se v Združenih državah Amerike pojavlja vedno več posameznikov, ki so se odločili, da nekateri zvezdniki nimajo kaj početi na tem svetu. Že decembra je policija pridržala dva osumljenca, ki sta dobila navodila, kako, kje in kdaj umoriti 19-letnega Justina Bieberja. Navodila in načrt jima je poslal zapornik Dana Martin, obsojen na dve dosmrtni kazni zaradi umora 15-letne deklice. Dana je bil nad Bieberjem navdušen, saj je bil na začetku tako "prisrčen in preprost", ideje o umoru so se pojavile, ko je Justin malo odrasel in se spremenil. Martin je zagotovil, da tega še ni konec, in povedal, zakaj se je odločil ravno za načrtovanje umora Bieberja: "V svojem življenju nikoli nisem čutil empatije. Justin se je spremenil in to me je zelo zmotilo." Martin je načrtoval umora pevčevega varnostnika, pred umorom pa bi pevca kastriral.

Joss Stone namestila nov alarm

Policija je v Veliki Britaniji ujela dva moška, stara 30 in 33 let, ki sta pisala dnevnik o umoru britanske pevke Joss Stone. Dnevnik je poleg opisa ropa hiše podrobno opisal tudi umor pevke. Pisalo je, da bi pevko najprej obglavila in nato njeno truplo odvrgla v reko. Policisti so ju najbrž ujeli tik pred uresničitvijo načrta, saj sta pri sebi imela meč, vrv in veliko vrečo. Pevka, ki je zelo prestrašena, je priznala, da pred tem dogodkom nikoli ni zaklepala vrat svoje hiše in da pred tem nikoli ni zaklenila vrat. Zdaj pa je celo zamenjala ključavnice.

Omenjeni tudi drugi zvezdniki …

V tem istem dnevniku naj bi moška načrtovala umor številnih zvezd. Med njimi so bili tudi Eminem, Beyonce, Chris Brown, Girls Aloud in R. Kelly. Za zdaj so bile krute podrobnosti opisane le pri Joss Stone, druge zvezde so bile omenjene na seznamu.

Ne spreglejte