Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 5. 2014,
13.04

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Perla nakit

Četrtek, 8. 5. 2014, 13.04

6 let, 6 mesecev

Trend, ki je osvojil znane Slovenke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Znane Slovenke in poznavalke mode so nam zaupale, kako popestrijo svoj stajling in kakšen nakit bodo nosile to pomlad.

Katere barve in modni dodatki so in? Znane Slovenke in poznavalke mode Sabina Remar, Iris Mulej, Ajda Sitar in Nadiya Bychkova so nam zaupale, kako popestrijo svoj stajling, da so zmeraj videti fenomenalno, in kaj bodo nosile to pomlad. Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, kako poživiti svojo garderobo.

Nujni modni dodatek: "statement" ogrlice

Svetovne modne ikone svoja oblačila popestrijo z velikimi kosi nakita, predvsem s tako imenovanimi "statement" ogrlicami, ki jih kombinirajo z dnevnim in večernim stajlingom. Letos so postale nujni modni dodatek ulične mode in vsake urejene ženske, ne glede na starost. Letošnji trend resnično ne zahteva velikih naložb, da boste videti modni in urejeni. Vintage kosi vaše garderobe izpred nekaj let so spet in. Dodajte ogrlico in videti boste kot trendovska Parižanka.

Vpadljive ogrlice obožuje tudi manekenka Sabina Remar. "V svoji omari nimam ogromno oblačil. Naučila sem se kupovati z razumom, in sicer kupujem klasične kose oblačil, ki jim dodam kak vpadljiv kos nakita, da preusmerim pozornost z večkrat nošene oblekice ali bluze. Sem privrženka kakovostnih oblačil in dodatkov, tako je tudi z nakitom. Obožujem vrhunsko kakovost in vpadljive ogrlice, ki sem jih zasledila v spletni prodajalni Perla," nam je zaupala lepotica, ki je zmagala na izboru za mis Universe.

Manekenki in plesalki Nadiyi Bychkovi se po njenem mnenju najbolje poda minimalističen in eleganten nakit nam je zaupala. "To pomlad bom nosila veliko blazerjev v različnih barvah, obožujem predvsem belega, ker se poda res k vsem oblačilom. Da je moj stajling dodelan, zmeraj nosim še kakšen kos nakita, najraje ogrlico iz belih ali zlatih perl iz spletne trgovine Perla. Rada imam bolj minimalistične in elegantne kose nakita, zdi se mi, da se mi to najbolj poda," je povedala Nadiya, ki se navdušuje tudi nad bolj drznim nakitom, zato si včasih nadene tudi ogrlico v obliki kače s kristalčki. "Živalske oblike nakita so letos izredno in," nam je še zaupala Nadiya.

Pomembno je, da je nakit ekstravaganten

Spet je postala zanimiva klasična bela srajčka, ki visi v vsaki garderobi, prej dolgočasna poslovno-elegantna, v kombinaciji s "statement" ogrlico pa modni hit. Srajčko oblecite k hlačam iz džinsa, elegantnemu krilu ali hlačam. Tudi v poslovnem svetu je ogrlica dovoljena. Gre za enkraten modni dodatek, s katerim boste pritegnili pozornost in popestrili povsem navadno majčko ali bluzico. Za tiste, ki ne marajo preveč vpadljivega nakita, bodo biseri odlična izbira. V trgovini Perla boste zagotovo našli nakit, ki bo prevetril vašo garderobo in ji dal nov videz.

Tudi manekenka Iris Mulej najraje svoj stajling popestri z velikimi ogrlicami s kristali, ki jih rada nosi tudi čez dan. "Udeležujem se veliko dogodkov, kjer moram biti urejena od glave do pet. Svoj stajling najraje popestrim z vrhunskim kosom nakita, zato lahko večkrat oblečem isto obleko. Obožujem velike in vpadljive ogrlice s kristali. Pomembno je, da je nakit ekstravaganten," je povedala Iris in dodala, da bo pomlad poživila z bolj barvitimi kosi, ki jih bo kombinirala s pastelnimi bluzami. Zraven bo oblekla ozke usnjene hlače.

Pomlad naj bo čim bolj pisana

Pomlad naj bo čim bolj pisana, rumena barva je tista, ki vlada modnim brvem, veliko je rožnatih in turkiznih odtenkov, tudi letos je zelo moderna zelena. Bela pa je pomladno-poletna stalnica. Vsaj en kos vašega stajlinga mora biti barvit, lahko le torbica ali nakit. Ne pozabite na žive barve.

Kot ljubiteljica klasične elegance se manekenka Ajda Sitar najraje odloča za nakit z biseri in ogrlice v zlati barvi. Letošnjo pomlad bodo v njeni garderobi prevladovale svetle, pastelne barve. "Večino kosov iz prejšnjih sezon bom s pridom uporabljala, stajlinge pa bom popestrila s čudovitim kosom nakita. Čeprav rada sledim modnim trendom, se trudim, da ostajam zvesta svojemu stilu oblačenja, ki je dokaj preprost. Modni dodatki dajo piko na i, hkrati pa omogočajo večkratno uporabo različnih kosov oblačil," nam je zaupala študentka prava, ki je leta 2009 osvojila lovoriko mis športa 2009.

Nepogrešljiv kos garderobe za večerne priložnosti je še zmeraj mala črna oblekica kot klasika vsake ženske garderobe, ki jo lahko zelo preprosto popestrite z nakitom. Maturantke pa naj izbirajo čim bolj preproste, klasične kroje, ki jih bodo lahko še kdaj oblekle.

Zaupajte vrhunskemu nakitu Perla, ki je ročno izdelan iz najboljših materialov. Izdelki ne vsebujejo cinka in niklja, zato ne povzročajo alergij. S pravo kombinacijo nakita boste iz preproste obleke naredili pravi mali čudež.

Vsebino omogoča Perla

Ne spreglejte