Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 2. 2019,
11.52

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

valentinovo Ljubezen je v zraku slavni trendi

Četrtek, 14. 2. 2019, 11.52

5 let, 2 meseca

To so slavni pari, ki dokazujejo, da ljubezen v Hollywoodu ni samo mit

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
Will Smith | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Svet zvezdništva je bolj kot po srečnih zgodbah znan po številnih razhodih, ljubezenskih škandalih in javnih, pogosto tudi zelo dragih ločitvah. Vendar pa je kar nekaj parov, ki s svojo zvezo dokazujejo, da je tudi na očeh javnosti mogoče najti pravo ljubezen, ki vzdrži preizkus časa.

heidi klum Tom Kaulitz
Trendi Je pri 45 letih Heidi Klum že prestara za rojstvo otroka? #video

Prava ljubezen v Hollywoodu ni samo mit. Ali ste vedeli, da je hollywoodska legenda Denzel Washington že 36 let poročena s svojo ženo Pauletto Pearson, s katero imata štiri otroke? V eni najdaljših zakonskih zvez je tudi Meryl Streep, ki je s svojim življenjskim sopotnikom skupaj že od leta 1978.

Zlati pari blišča in glamurja

Čeprav svoje zveze nista nikoli uradno potrdila pri notarju, sta prva dama pogovornih oddaj Oprah Winfrey in njen partner Stedman Graham skupaj že 33 let. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HelloBeautiful (@hellobeautiful) on

John Travolta in Kelly Preston sta skupaj že dobrih 28 let. Njun zakon je najprej zaznamovala tragična smrt sina, ki je pri svojih 16 letih med božičnimi počitnicami umrl za posledicami Kawasakijevega sindroma.

Sledila so namigovanja o Travoltovi istospolni usmerjenosti in kasneje še spolni škandal, ki je temeljil na pripovedovanjih neimenovanih moških, ki naj bi jim Travolta ponujal denar za seks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Za mnoge igralca Will Smith in Jada Pinkett Smith veljata za hollywoodski kraljevi par, poročena sta od leta 1997.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Pari, ki so skupaj več kot desetletje

Nogometna legenda David Beckham je s svojo Victorio poročena od leta 1999, kar pomeni, da bosta letos praznovala okroglo obletnico svoje zveze. Čeprav so bile v preteklosti glasne govorice o Davidovi nezvestobi, sta jih oba odločno zanikala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Pevec Justin Timberlake je z Jessico Biel v zvezi od leta 2007, oktobra 2012 pa sta stopila v zakonski stan. Da se imata neizmerno rada, večkrat pokažeta tudi na družbenih omrežjih. Pred kratkim je tako Jessica na svojem profilu na Instagramu zapisala:

"Že od dni sramotnega rožnatega bikinija in podvodnih fotografij moje življenje napolnjuješ z veseljem in smehom, zato TEBE krivim za vse smejalne gube. Vendar jih ne bi zamenjala za nič na svetu. Nosim jih s ponosom, ker vem, da sem najsrečnejši človek na svetu ..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Ryan Reynolds in Blake Lively sta se spoznala leta 2010 na snemanju filma. Kmalu zatem sta javno priznala svojo zvezo, od septembra 2012 pa sta tudi uradno poročena. Da se v svojem razmerju zelo zabavata, nemalokrat pokažeta tudi z objavami na družbenih omrežij, kjer se večkrat pošalita. 

Ko je Blake praznovala svoj rojstni dan, ji je Ryan čestital tako, da je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je odrezal njeno podobo, spodaj pa pripisal: "Vse najboljše moji čudoviti ženi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Predstavniki mlajših generacij

Vanessa Hudgens je po razpadu zveze z Zacom Efronom svojo srečo našla v zvezi s tri leta mlajšim igralcem Austinom Bulterjem, s katerim sta skupaj od leta 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Ljubezenska zgodba Miley Cyrus in avstralskega igralca Liama Hemswortha se je začela leta 2009 na snemanju filma. Po treh letih burne zveze in večkratnih razhodov sta oznanila zaroko, ki pa sta jo leta 2013 razdrla. Da sta spet skupaj, se je začelo šušljati na začetku leta 2016. Dve leti kasneje, decembra 2018, sta svojo zvezo okronala tudi z intimno poroko v skupnem domu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Kylie Jenner je po razhodu z raperjem Tygo začela zvezo s Travisom Scottom, s katerim ima tudi enoletno hčerko Stormi. Najmlajša članica družine Jenner zelo rada pokaže vsa romantična presenečenja, ki jih zanjo pripravi njen fant. Pred kratkim je razburkala javnost z objavo fotografije, pod katero je zapisala: "Otrok številka 2?" Mnogi so bili prepričani, da je spet noseča, a je te govorice že nekaj dni kasneje zanikala njena sestra Kendall med gostovanjem v oddaji Ellen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Da na potrditev prave ljubezni ni treba čakati dolgo, dokazuje Justin Bieber. Ta je kmalu po razpadu dolgoletne zveze s Seleno Gomez začel razmerje z manekenko Hailey Baldwin, s katero se je zaročil marca lani. Novembra sta po večmesečnem ugibanju le priznala, da sta se tudi poročila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Jasna Kuljaj in Saša Lalović
Trendi Jasna Kuljaj iskreno o partnerskih in starševskih bitkah #intervju
Ne spreglejte